Insula Iubirii

SEZONUL 5

Ce s-a ales de Hannelore de la Insula Iubirii, după ce a divorțat de Bogdan! Schimbările făcute de blondă i-au dezamăgit pe fani

 
+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii a fost, fără îndoială, Hannelore, care în ultima perioadă a trecut printr-o serie de transformări pe care fanii acesteia nu le-au apreciat deloc. 

S-a despărțit de Bogdan, de omul alături de care spunea că vrea să trăiască toată viața și a început o viață nouă. Hannelore a optat, însă, și pentru niște schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic, însă acestea n-au fost pe placul lor.

Mai exact, se pare că Hannelore și-ar fi deschis culoarea părului și ar fi mers la solar pentru a-și colora un pic pielea. Totuși, aceste lucruri nu au fost pe placul internauților, care nu s-au putut abține să nu o critice.

Hannelore a participat la Insula Iubirii în cel de-al patrulea sezon, unde și-a testat iubirea cu Bogdan. Relația lor a continuat, câteva luni, și după terminarea reality-show-ului, când s-au și căsătorit, dar la scurt timp ei au divorțat. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI