Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat cu celebra Cati de la Insula Iubirii? Aceasta și-a schimbat radical viața

Cati de la Insula Iubirii s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmărilor sezonului 3 al Insulei Iubirii. În prezent, fosta iubită a lui Răzvan duce o viață mult mai bună decât cea pe care o avea atunci când a venit în Thailanda.

Cati și Răzvan

S-a îndrăgostit și iubește pătimaș, își acordă mai mult timp, face sală și, ceea ce este cel mai important, are extrem de multă grijă de fiul său, pe care în trecut îl cam neglija. De ceva vreme, Cati postează numeroase fotografii alături de noul său iubit, iar cei doi par a fi extrem de fericiți și îndrăgostiți, pesemne că fosta concurentă de la insula Iubirii l-a dat uitării pe Răzvan.

Cati de la Insula Iubirii a venit alături de Răzvan în Thailanda, convinși fiind amândoi că relația lor este extrem de puternică încât să reziste tuturor tentațiilor de la Purimuntra și Minitel. După ce Cati a căzut pradă farmecelor ispitei George și Răzvan a început să dea detalii intime din viața celor doi, relația lor s-a stricat.

Cu toate acestea, s-au împăcat în România și au mai fost o perioadă împreună. Într-un final, Cati și-a dat seama că îi este mult mai bine fără Răzvan și a decis că este timpul să se ocupe mai mult de ea, dar și de copilul său, pe care de foarte multe ori l-a pus pe locul doi.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube