Insula Iubirii

Ce s-a întâmplat la „Insula iubirii”, cu adevărat! Hannelore n-a mai putut și a recunoscut totul!

 

Detalii incredibile ies la iveală, la scurt timp după terminarea emisiunii „Insula iubirii”! Hannelore a făcut publice informații neștiute până acum de către fani!

Totul a început atunci când blonda a devenit tot mai apropiată de ispita Andi. Între cei doi s-a legat o frumoasă atracție în timpul emisiunii „Insula iubirii” și toată lumea a crezut că blonda îl va uita pe Bogdan și va alege să fie cu noua cucerire după emisiune.

 

Totuși, Hannelore a demonstrat că a fost duplicitară și i-a dat speranțe lui Andi, ca apoi să se întoarcă la Bogdan!

Acum însă, blonda a venit la emisiunea celor de la Antena Stars și a dezvăluit adevărul despre tot ce s-a întâmplat în Thailanda, între ea și Andi! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli totul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE