Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 18, sezonul 5! O concurentă și două ispite au plecat acasă

A fost seara tensiunilor și a răsturnărilor de situație la Insula Iubirii, întrucât în episodul 18, sezonul 5, Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția. 

A fost seara tensiunilor și a răsturnărilor de situație la Insula Iubirii, întrucât în episodul 18, sezonul 5, Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția.

Diana de la ”Insula Iubirii”, orbită de gelozie după ce George s-a apropiat de Geanina: ”O să-i fac viața un chin!”

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18. Astfel, după ce a avut o criză de nervi atunci când George s-a apropiat de Geanina, Diana și-a dat seama că locul ei nu mai este în competiție, așa că a cerut să plece acasă: ”Am nevoie de un timp să mă vindec.”, a spus ea.

Răsturnare de situație la ”Insula Iubirii”! Diana, dezvăluiri neașteptate: ”Alcoolul mi-a prăjit creierul! Vreau să lupt pentru George!”

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18.Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18. De cealaltă parte, ispita Maria a spus că nu mai poate să petreacă nicio clipă cu Adrian: ”Caracterul lui e groaznic. Mi-am jucat bine rolul, dar n-aș putea să mai stau lângă el nicio clipă.”, a spus ea.

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18. De cealaltă parte, Ionuț a spus că să fii ispită e mai greu decât și-ar fi putut imagina, așa că a decis să plece acasă.

De asemenea, în ediția din 19 iunie, un alt moment inedit de la ”Insula Iubirii” a fost sărutul Denisei cu un alt bărbat, după ce cinci ani i-a fost fidelă lui Adrian: ”Am simțit fluturi în stomac”, a spus ea.

Denisa, sărut fierbinte la ”Insula Iubirii”, după ce cinci ani i-a fost fidelă lui Adrian: ”Am simțit fluturi în stomac!”

De asemenea, Geanina s-a arătat revoltată de faptul că Denisa i-a furat iubitul și a decis să se răzbune: ”Îmi doresc să-i dau o lecție. E perversă.”

În centrul atenției a fost, de asemenea, și Teodora, care a fost criticată dur de Gia. Mai exact, ea a acuzat-o că e falsă: ”Teatru ieftin se numește ce face ea! Își urmărește interesul!”

Teodora, criticată dur de Gia, la ”Insula Iubirii”: ”Teatru ieftin se numește ce face ea! Își urmărește interesul!”

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro