Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 6, sezon 5: Aurel, de la extaz la agonie! S-a căsătorit cu ispita Dana, iar apoi a fost la un pas să o lovească pe Irina

 
+8 click pentru
galerie

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  Cel de-al șaselea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a debutat cu momente care mai de care mai inedite, întrucât Aurel și ispita Dana și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete. 

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  Aurel, iubitul Dianei, și ispita Dana și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii ce a fost improvizată de ispita Irina, în timp ce nașii celor doi au fost Eusebiu și Bianca. 

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5: De asemenea, un alt moment inedit în cadrul acestui episod i-a avut ca protagoniști pe Diana și pe ispita George, întrucât și aceștia au petrecut momente inedite de la apusul soarelui și până la răsărit. Mai mult de atât, cei doi s-au comportat ca și cum ar forma un cuplu, dar asta l-a bucurat teribil pe George. 

Citește și: Adrian, întâlnire de coșmar, la ”Insula Iubirii”! Ispita Maria l-a ignorat complet: ”E o companie plăcută!”

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  Norocul nu a fost, însă, de partea lui Adrian de această dată, deoarece acesta a avut parte de un date de coșmar cu ispita Maria, care s-a gândit să-i dea o lecție. Mai exact, ea a decis să fie să-l ignore pe tot parcursul întâlnirii. 

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  Seara l-a găsit pe Aurel într-o stare de continuă agitaţie, iar de aici şi până la un scandal în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas. 

Citește și: Aurel de la Insula Iubirii, îngrozit de gândul că ispita Dana l-ar putea părăsi: ”Dacă mă minte și ea, m-am distrus pe viață”

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  Atunci când Irina, sătulă de genul muzical pe care Aurel l-a impus pe insulă întrega seară, îi reproşează acest lucru, concurentul nu reacţioneazã deloc bine, ba mai mult, începe să o jignească gratuit și nu poate fi calmat de nimeni, ajungând pânã la punctul în care aruncă un pahar de apă spre ispită. Convins că nu există cale de împacare între ei,  Aurel face şi o promisiune. 

Citește și: Diana de la Insula Iubirii s-a despărțit de Aurel și a aruncat în foc brățara de cuplu: ”Nu știu de ce am stat în această relație!”

”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”, a spus el.

Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5:  De asemenea, Diana a decis să rupă brățara de cuplu și a mărturisit că nu știe de ce a fost implicată în această relație: ”Mă simt mai liberă. Parcă eram încătușată.”, a spus el. 

De cealaltă parte, Teodora și-a depășit teama de înălțime, alături de Mircea, întrucât cei doi au făcut bungee jumping, iar mai apoi, după ce a văzut imaginile cu iubitul ei și cu ispita Bianca, ea a decis să-și supună partenerul unui test. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI