Insula Iubirii

SEZONUL 5

Ce au spus concurentele de la Insula Iubirii după separarea de iubiţii lor! „Dacă îl cucerește, e fată deșteaptă”

 

Pentru prima dată în istoria showului, Insula Iubirii le-a întâmpinat pe concurente singure, fară a avea presiunea partenerilor, care ar fi putut să le influenţeze părerile. Femeile au spus că nu le este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla între iubiții lor și ispitele feminine.

„Nu simt nimic, pentru că am încredere în el. Eu îl văd că este un bărbat calculat. Nu îmi este teamă de Nicoleta”, a spus Geanina, deși cu câteva minute în urmă, în mașină, spre ceremonia de deschidere cu Radu Vâlcan, a recunoscut că „îi vine să plângă”.

Diana, însă, a avertizat-o pe Geanina că ar trebui să se teamă puțin. „Dacă vom trece testul cu brio, ne vom căsători la vară”, a spus Diana despre ea și Aurel.

Teodora a spus și ea că nu îi este frică de ispita cu care partenerul ei Eusebiu a rămas în resortul pe care ea l-a părăsit.

„Nu îmi e teamă. Dacă îl cucerește, e fată deșteaptă”, a spus Teodora, fără să știe că Eusebiu și-a descoperit deja un punct comun cu ispita Bianca.

„Până acum nu a existat nimic (care să îi pună în pericol relația, n.r.), sper să nu existe nici de acum încolo. Atât timp cât el are încredere în el și știe de ce am venit aici, nu mi-e teamă”, a spus și Denisa.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest