Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Cea mai frumoasă și exotică ispită de la „Insula Iubirii” l-a prezentat fanilor pe Pupăcel. Fanii: „Doamne, cât îl invidiem!”

Exotica Anuryth, „Rihanna” de la „Insula iubirii”, a demonstrat tuturor că este o ființă extrem de afectuoasă, nu doar ispititoare.

Exotica Anuryth, „Rihanna” de la „Insula iubirii”, a demonstrat tuturor că este o ființă extrem de afectuoasă, nu doar ispititoare.

De data asta, cel care i-a furat inima este un motănel din rasa Sphinx, fără păr, dar extrem de drăgălaș. Fanii au fost cuceriți de felină, iar mulți au recunoscut că o invidiază pentru că are o ala stăpână frumoasă.

”Morning coffe with my hairless boy”, a fost descrierea fotografiei. „Îl invidiem pe Pupăcel al tău, frumoaso!”, i-au scris fanii.

Are 24 de ani și e o artistă

Fanii au felicitat-o și i-au garantat că melodia are toate șansele să fie în TOP 3 „cele mai difuzate piese ale verii”.

McAnuryh are 24 de ani şi e frumoasă, talentată și originală. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii).

„Mi-am dat seama ce putere pot avea dorința și farmecele unei femei", a declarat ea atunci când a fost cooptată în echipa emisiunii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video