Antena Căutare

Cea mai frumoasă și exotică ispită de la „Insula Iubirii” l-a prezentat fanilor pe Pupăcel. Fanii: „Doamne, cât îl invidiem!”

Exotica Anuryth, „Rihanna” de la „Insula iubirii”, a demonstrat tuturor că este o ființă extrem de afectuoasă, nu doar ispititoare.

Exotica Anuryth, „Rihanna” de la „Insula iubirii”, a demonstrat tuturor că este o ființă extrem de afectuoasă, nu doar ispititoare.

De data asta, cel care i-a furat inima este un motănel din rasa Sphinx, fără păr, dar extrem de drăgălaș. Fanii au fost cuceriți de felină, iar mulți au recunoscut că o invidiază pentru că are o ala stăpână frumoasă.

”Morning coffe with my hairless boy”, a fost descrierea fotografiei. „Îl invidiem pe Pupăcel al tău, frumoaso!”, i-au scris fanii.

Are 24 de ani și e o artistă

Fanii au felicitat-o și i-au garantat că melodia are toate șansele să fie în TOP 3 „cele mai difuzate piese ale verii”.

McAnuryh are 24 de ani şi e frumoasă, talentată și originală. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii).

„Mi-am dat seama ce putere pot avea dorința și farmecele unei femei", a declarat ea atunci când a fost cooptată în echipa emisiunii.

Cea mai HOT ispită de la „Insula Iubirii” a scos o piesă alături de băieții de la Fly Project! Nu, n-ai ghicit, nu e vor... Familia "Insula Iubirii", în mare sărbătoare! Urmează un botez cum nu a mai văzut România. Ispita Bianca Roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x