Antena Căutare

Cea mai sexy ispită de la Insula iubirii a avut o copilărie marcată de traume! „M-am urcat pe mormânt și i-am spus că ar trebui să îi fie rușine”

Insula Iubirii. Ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii a povestit că a avut o copilărie marcată de traume. Chiar şi acum, la vârsta de 29 de ani, vedeta nu poate trece peste ceea ce a făcut tatăl ei şi susţine că nu îl poarte ierta.

Ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii a povestit că a avut o copilărie marcată de traume. Chiar şi acum, la vârsta de 29 de ani, vedeta nu poate trece peste ceea ce a făcut tatăl ei şi susţine că nu îl poarte ierta.

„Mami are 5 surori și toate surorile și-au lăsat copiii în România și au plecat din țară ca să le ofere un trai mai bun. Mami nu a plecat niciodată, a rămas lângă noi și ne-a crescut așa cum a putut ea mai bine și nu ne-a lipsit nimic. Iar eu am fost mereu o fată pretențioasă și îi ceream chiar imposibilul, și ea mi-l oferea și așa. Eu de la 16 ani mergeam la coafor, aveam pretenții, voiam în două săptămâni 30 de perechi de pantofi... Dar era foarte mult, pentru că erau și facturi, și mâncarea și traiul de zi cu zi. Să crești doi copii singură este foarte greu. Mie mi se pare imposibil. Eu nu aș piutea în viața mea să cresc doi copii singură”, a povestit ispita Bianca Pop de la „Insula Iubirii”.

„Pe mine mă doare foarte tare când văd fete cu tătici sau mă gândesc că într-o zi voi fi și eu mireasă și nu va avea cine să mă ducă la altar. Nu știu cum e să ai tată. Nu am trăit sentimentul acesta. M-am atașat foarte tare de un unchi de al meu. M-am atașat de bărbați în vârstă, în general. Mă simt protejată în preajma lor”, a mai spus ispita Bianca Pop.

Ispita de la Insula Iubirii a precizat că nu știe dacă va reuși vreodată să treacă peste faptul că nu a avut tată și că îl blamează pe acesta pentru că a murit când ea avea doar un an.

„Nu știu dacă voi reuși vreodată să trec peste faptul că nu am avut tată. Am avut probleme grave din această cauză. Până la 15 anișori mă trezeam noaptea, când mama poate era la bunica, și îmi era frică să merg la baie. Aveam impresia că îl văd pe hol. Plângeam și urlam. Îmi era frică de el, iar de întuneric îmi e frică și acum”, a spus ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop.

„Acum 8 ani am fost la mormântul lui – el a fost înmormântat într-un sat... Mami merge în fiecare an. Am mers la el cu fratele meu să îi ducem flori și să îi curățăm mormântul. Mami mi-a spus să îi spun ceva. Atunci m-am urcat pe mormânt în picioare și i-am spus în gând: Să îți fie rușine că m-ai lăsat aici și nu o să mai vin la tine niciodată. De 8 ani nu am mai fost la el și nici nu o să mai merg, pentru că nu pot să iert așa ceva. Era băut în seara aceea, când a făcut un accident în urma căruia a murit”, a adăugat ea.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

Ionuț Gojman, dezvăluiri incendiare de pe Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat în Thailanda și de ce s-a despărțit de Mirela... Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, de nerecunoscut Cum a slăbit Bianca Pop zece kilograme, în 14 zile: ”A fost fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x