Antena Căutare

Cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii" s-a întors în braţele iubitului! Fanii: "Nu poţi sta departe de el? Dezamăgirea va fi cruntă!"

Un pescador pe care se aflau 87 de persoane, între care 23 de copii, a fost interceptat, duminică, de poliţiştii de frontieră în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre. Nava nu a răspuns avertismentelor oamenilor legii pentru a fi efectuate verificările specifice şi s-a oprit în apropierea Portului Midia.

Una dintre cele mai atrăgătoare tinere din showbiz-ul românesc, care frânge inimile tuturor bărbaţilor, ori de câte ori îşi face apariţia în public, s-a împăcat cu fostul iubit.

Nu bine s-a terminat emisiunea, că au avut loc şi schimbări majore în vieţile unor foşti concurenţi şi ale ispitelor. Cazul Mariei Ilioiu nu face excepţie. Frumoasa s-a întors în braţele iubitului, dornică să mai dea o şansă relaţieu lor. "Nu poţi sta departe de el? Dezamăgirea va fi cruntă!", i-au transmis fanii.

Domnilor, e timpul să vă luaţi gândul de la Maria! Andrei este un norocos şi poate de data asta, tânărul va aprecia mai mult ceea ce are lângă el.

Oare Andrei nu este gelos pe Robert, bărbatul care i-a căzut cu tronc Mariei în Thailanda? Se pare că nu, căci are încredere oarbă în roşcată. Ba, mai mult, nu este exclus ca în curând să o ceară şi de soţie.

Oare cât de mult va fi afectat Aurel în acest caz, mai ales că se declara îndrăgostit până peste cap de ispita feminină?!

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită, a recunoscut tot! "În seara asta, am inspitit!" O fotografie cât o mie de ... Foto! L-a uitat pe Cătălin şi acum iubeşte din nou. Ispita Nicoleta, îndrăgostită tot de un clujean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x