Antena Căutare

Cina romantică a scos la iveală o altă latură a lui Ionuț! „Simt că nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către alt bărbat”

După 72 de ore de tachinări, glumele au fost înlocuite de complimente la cina ce marchează finalul perioadei de Honeymoon pentru Ionuț și ispita Nicoleta.

Cina romantică a scos la iveală o altă latură a lui Ionuț! „Simt că nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către alt bărbat” Galerie
insula iubirii, nicoleta, ionut

După 72 de ore de tachinări, glumele au fost înlocuite de complimente la cina ce marchează finalul perioadei de Honeymoon pentru Ionuț și ispita Nicoleta.

Cu 24 de ore înainte de terminarea experinței comune, Insula le-a pus la dispoziție un joc de cărți și un set de întrebări. Un pretext de cunoaștere, aparent, nevinovată.

Cu întrebări care să le descopere latura sensibilă, să îi amuze sau să le provoace curiozitatea, să îi determine să își deschidă sufletul și să își destăinuie prioritățile sau să le ofere ocazia să își facă complimente sub protecția jocului: „Spune-i partenerului ce îți place la el. Fii foarte sincer!”, a doua noapte petrecută de amândoi a demonstrat că oricât de importantă este atracția între două persoane, conversația este componenta care unește cu adevărat oamenii.

„Este clar că lui a început să îi placă de mine. Îi este drag să stea pe lângă mine. Își dorește să apărem împreună, el are ”trofeul”. Nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către alt bărbat”, ne-a povestit Nicoleta, la interviu.

Mirela, destăinuiri tulburătoare din cea mai întunecată perioadă a vieții ei: "Am fost închisă cu criminale"... Tensiune la cote maxime! Mirela, primul Bonfire: „Mimează un orgasm!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x