Antena Căutare

Cine e și cum arată iubita lui Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce imagine a publicat cu tânăra pe Internet

Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, a publicat o imagine înduioșătoare alături de iubita lui. Tânărul a făcut publică relația, după ce s-a difuzat ultimul episod al reality show-ului de la Antena 1.

Colaj cu Ahmad Daas în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, a publicat o imagine înduioșătoare alături de iubita lui | Antena 1

Ahmad Daas se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite ispite masculine din sezonul 7 Insula Iubirii. Acesta a cucerit simpatia publicului cu felul său carismatic, dar și cu înțelepciunea de care a dat dovadă în cadrul emisiunii.

Pentru că fost o persoană discretă pe micile ecrane cât și în mediul online, nu se cunosc prea multe informații despre viața lui personală. Deși este activ pe rețelele sociale, ispita masculină și-a ținut persoanele dragi departe de ochii curioșilor.

Citește și: Ahmad Daas a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce a dezvăluit ispita

De curând, Ahmad Daas a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a publicat o fotografie alături de iubita lui. Acesta a așteptat momentul potrivit pentru a le arăta fanilor săi cine este femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Prietenii virtuali au rămas surprinși de vestea pe care au primit-o de la bărbat. De asemenea, partenera lui a acaparat toate privirile cu frumusețea ei deosebită.

Cum arată iubita lui Ahmad Daas, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii

Se pare că Ahmad Daas este mai îndrăgostit ca niciodată de Diana, tânăra care l-a cucerit cu zâmbetul inocent, iar drept dovadă stă imaginea pe care a distribuit-o recent pe contul său de Instagram.

Se pare că iubita ispitei masculine de la Insula Iubirii sezonul 7 se mândrește cu trăsături superbe și un corp de invidiat. Cei doi s-au lăsat pozați într-o ipostază tandră, în Turcia. Așadar, Ahmad Daas a fost fotografiat în timp ce își ținea partenera în brațe.

Citește și: Alin Simoiu a făcut o dezvăluire neașteptată după bonfire. Ce i-a zis lui Ahmad Daas despre Bianca Giurcă

„#goodvibes #love #peace ✌🏼”, a scris el la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ahmad Daas a decis să facă relația publică odată cu Finala sezonului 7 Insula Iubirii.

Postarea lui a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Bravo ție și felicitări pentru alegere! Nu tu buze umflate, nu tu nas tăiat! Bravo, foarte frumoasă domnișoara!”, „Frumoșilor!”, „Norocoasă fată!” sau „Sper să fie sora ta”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cine este Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Ahmad Daas a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu participarea lui în rolul de ispită la Insula Iubirii sezonul 7. Bărbatul a apărut pentru prima oară la televizor în cadrul show-ului culinar Chefi la cuțite.

La vârsta de 29 de ani, Ahmad Daas este antreprenor și vine din Ierusalim. Tânărul a sosit în România în urmă cu 5 ani, după ce a suferit o mare decepție în dragoste, când era în pragul căsătoriei și și-a dat seama că partenera îi ea infidelă.

„Eu sunt născut în România. Tata e arab, mama e româncă și m-am dus în Ierusalim când aveam șase ani. Tatăl meu e farmacist și părinții mei au decis să plece de aici, deoarece tatăl meu muncește acolo (n.r. în Ierusalim), casa noastră e acolo. Când eram mic îmi aduc aminte că era visul meu să ajung în România”, a povestit el pe vremea când era concurent la Chefi la cuțite.

Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu, reacție dură după ce a fost criticată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan. ... Ce s-a întâmplat la ultima petrecere a concurentelor cu ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7. Camerele au surprins totu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x