Antena Căutare

Cine este ispita Loredana Martin de la Insula Iubirii sezonul 8. Lucrează într-un loc unde unii nici nu visează să ajungă

Una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 8 este Loredana Martin. Descoperă cine este și cu ce se ocupă aceasta.

colaj foto cu loredana martin la insula iubirii sezonul 8 Galerie
Descoperă cine este și cu ce se ocupă Loredana Martin, ispită la Insula iubirii sezonul 8 | Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri, într-un decor de vis în care 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine vor fi gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Una dintre cele zece ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 10 este și Loredana Martin.

Cine este ispita Loredana Martin de la Insula Iubirii sezonul 8. Lucrează într-un loc unde unii nici nu visează să ajungă

Loredana Martin are vârsta de 36 de ani și a absolvit Facultatea de business și domeniul ospitalier, iar în prezent este asistent general manager la un club exclusivist din Londra (Marea Britanie).

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii

Ambițioasă și muncitoare, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 se descrie ca fiind o fată de la țară care a ajuns să lucreze la unul dintre cele mai exclusiviste cluburi cu circuit închis din lume. Aici, ea are ocazia să interacționeze cu celebrități internaționale, oameni de stat și antreprenori de succes. A simțit dintotdeauna că poate să se autodepășească, iar după liceu a plecat la Londra, unde a studiat managementul.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

În viața de zi cu zi este o fire mai discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar activitățile ei au fost strâns legate de parcursul profesional. Insula Iubirii sezonul 8 este un mod de a ieși din această rutină și de a experimenta lucruri pe care nu a putut să își facă timp în trecut.

Loredana Martin a fost încântată să accepte rolul de ispită și crede că nicio provocare nu este îndeajuns de mare, dacă îți dorești cu adevărat să obții ceva.

Totul despre Insula Iubirii sezonul 8

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede începând de luni, 15 iulie 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Se anunță un sezon incendiar, care va ține în suspans oamenii de acasă.

Cine este ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce meserie neașteptată are tânăra... Cine este ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8. Roșcata participă pentru a doua oară în rolul de ispită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x