Antena Căutare

Cine este ispita Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

Marius Troana este una dintre ispitele din sezonul 8 Insula Iubirii. Tânărul are o poveste de viață captivantă.

colaj de imagini cu marius troana de la insula iubirii Galerie
Marius Troana este una dintre ispitele din sezonul 8 Insula Iubirii. Tânărul are o poveste de viață captivantă. | Antena 1

Marius Troana are 31 de ani și în prezent este antreprenor. Deține două saloane, dar viața lui nu a fost dintotdeauna atât de așezată. Descoperă ispita în rândurile următoare.

Cine este Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8

Marius Trona de la Insula Iubirii sezonul 8 are 31 de ani. A terminat liceul, iar nu și-a dorit să meargă mai departe. A preferat să se concentreze pe viața profesională și să își atingă scopurile.

În prezent, ispita Marius deține un salon de bronzat și unul de modelare corporală. Se consideră un bărbat stabil din toate punctele de vedere, căci afacerile sale funcționează și îi oferă un trai liniștit.

Articolul continuă după reclamă

Nu a fost așa dintotdeauna. Marius Trona de la Insula Iubirii a avut și momente tulburi în viașa sa. În urmă cu ceva timp, a trăit o perioadă mai ”desfrânată”, cum o numește ea. Se distra din plin, ieșea cu multe fete și viața de noapte era foarte activă.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Tot atunci a făcut și videochat, pentru a suplini lipsurile materiale cu care se confrunta. Două luni a practicat acest job, iar apoi a urmat o perioadă de căință.

Marius susține că este o persoană credincioasă, așa că a simțit o mare povară în suflet din acestă cauză. A făcut eforturi pentru a i se ierta păcatul. În demersul său, a ajuns la o biserică din Italia, unde erau mai multe metode de a cere iertarea păcatelor.

Pentru că povara era prea mare, a ales calea mai grea, spune el. A urcat 20 de trepte în genunchi și a spus o rugăcine la fiecare treaptă. Momentul a fost atât de intens încât i-a schimbat viața.

Ispita Marius Troana s-a înscris la Insula Iubirii pentru că se află într-un moment al vieții în care se gândește la căsătorie și este deschis la a începe o relație în cadrul show-ului.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri din 15 iulie 2024

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce afacere are la doar 26 de ani... Cine este ispita Aurelian Păduraru de la Insula Iubirii, sezonul 8. Din ce face bani tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x