Antena Căutare

Cine este ispita Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce afacere are la doar 26 de ani

Teodor Costache se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8. La vârsta de doar 26 de ani, tânărul se mândrește cu o afacere de succes. Iată cine este și de ce și-a dorit să meargă în Thailanda.

Colaj cu Teodor Costache la Insula Iubirii sezonul 8 Galerie
Teodor Costache se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Teodor Costache este mai pregătit ca niciodată să testeze fidelitatea cuplurilor de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul în vârstă de 26 de ani este zodia Pești și este antreprenor. Acesta se mândrește cu o afacere de succes pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Așadar, printre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8 se numără și Teodor Costache. Acesta a acceptat provocarea din Thailanda pentru a-și încerca abilitățile de cuceritor. Tânărul se consideră un bărbat nestatornic, aflându-se într-o perioadă a vieții în care îi place să cunoască oameni noi și să flirteze.

Cine este ispita Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8

Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8 provine dintr-o familie modestă, iar până la vârsta de 26 de ani a cunoscut ce înseamnă lipsurile. Ulterior, tatăl ispitei masculine a pus bazele unei afaceri profitabile cu toalete ecologice.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să își ajute părinții, preluând afacerea de la tatăl său. De asemenea, Teodor Costache se dedică în totalitate businessului său. Acesta încearcă să aducă lucruri noi pe piață pentru a-și duce spre succes firma.

Citește și: Cine e ispita Eric Berinde de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce poveste de viață are

Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 consideră că afacerea pe care o are o să-i asigure viitorul. Tânărul a evidențiat faptul că nu își dorește să depindă din punct de vedere material de cineva.

Pentru că se concentrează asupra carierei, Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8 nu are timp de viața amoroasă. Până la vârsta de 26 de ani, ispita masculină a reușit să cunoască mai multe tipuri de femei, însă niciuna nu l-a dat gata.

Care este motivul pentru care ispita Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8 participa într-un astfel de reality show

Printre ispitele masculine pe care telespectatorii vor avea ocazia să le vadă începând din 15 iulie la Insula Iubirii sezonul 8 se numără și Teodor Costache. Pe lângă aspectul fizic, tânărul are o mulțime de atuuri ce ar putea să le cucerească pe fetele aflate deja într-un cuplu.

De asemenea, bărbatul are o experiență vastă în arta seducției. Acesta a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a „furat” o mulțime de domnișoare din brațele partenerilor. Așadar, Teodor Costache de la Insula Iubirii sezonul 8 consideră că știe să găsească punctele slabe ale unei femei, aducând-o mai aproape de el.

Citește și: Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă acum

Tânărul își va pune în aplicare toate strategiile pentru a testa fidelitatea cuplurilor aflate în cele două resorturi exclusiviste din Phuket. Pentru că îi place să cucerească femeile aflate deja într-o altă relație, această meserie o să fie „floare la ureche” pentru Teodor Costache.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede de luni, 15 iulie 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Se anunță un sezon incendiar, care va ține în suspans oamenii de acasă.

Cine este ispita Radu Stoicescu de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce job are și care sunt pasiunile lui... Cine este ispita Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x