Antena Căutare

Cine sunt Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care e motivul pentru care au dorit să participe

Claudiu și Simona formează un cuplu de un an, dar au o poveste de dragoste cu peripeții.

Galerie
Claudiu a abordat-o pe Simona pe o rețea de socializare, s-au văzut și încă din prima seară au rămas împreună în apartamentul ei. | A1

Claudiu a abordat-o pe Simona pe o rețea de socializare, s-au văzut și încă din prima seară au rămas împreună în apartamentul ei. Simona a aflat ulterior că el se afla în divorț cu fosta soție, care la acea vreme era însărcinată cu copilul lui.

Cine sunt Claudiu și Simona

În ciuda tuturor acestor lucruri, Simona a acceptat faptul că iubitul ei are un copil și chiar l-a încurajat să țină legătura cu fosta nevastă de dragul fiului lor.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Noul cuplu venit la Insula Iubrii a adus un val uriaș de îngrijorare în vila băieților

Simona este tehnician de unghii, iar Claudiu, după ce s-a ocupat mai mult timp de o afacere auto, în prezent are un business de videochat și cu asta se ocupă și el.

Pe Simona nu o deranjează acest lucru, deși este o fire geloasă, dar s-a bucurat să vadă că iubitul ei a fost dispus să îi arate ce presupune meseria lui.

Motivul pentru care s-au înscris la Insula Iubirii și doresc să își testeze relația vine din faptul că el a înșelat-o pe Simona când aveau doar 6 luni de relație.

Claudiu a explicat că a avut o perioadă zbuciumată, tocmai divorțase și încerca să se bucure de burlăcie și se pare că i-a fost greu să renunțe la unele obiceiuri și a avut o aventură de o noapte.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Andrei n-a mai ținut cont de nimic și s-a sărutat cu ispita! A crezut că nu îl vede nimeni

Simona și-a pierdut atunci încrederea în el și a spus că deși la iertat, nu va uita niciodată. Cei doi au stat despărțiți o săptămână, timp în care Simona s-a gândit dacă să îi acorde a doua șansă, iar atunci când s-au întâlnit la aniversarea unei prietene, s-au împăcat.

Chiar dacă pe Insula Iubirii nu a venit cu o listă clară de lucruri pe care Claudiu nu are voie să le facă, ea i-a spus doar că nu ar accepta să vadă atingeri, sărutări și îmbrățișări între el și o ispită feminină.

La rândul rău, Claudiu a menționat că l-ar deranja dacă ar vedea că Simona se sărută cu o ispită masculină.

Cei doi parteneri și-au spus că se iubesc și și-au luat rămas bun, amândoi mergând pe insule separate.

Citește și: Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Mesajul cu subînțeles al lui Eric pentru Bianca atunci când a aflat că e trebuie să elim... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x