Antena Căutare

Imagini interzise minorilor, la Insula Iubirii! Costas, în ipostaze intime cu ispita Nicoleta! „Să mă bată mama!” – Video

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 7. Costas susține sus și tare că relația lui cu Geanina nu este în pericol, dar afirmația lui pare pe cale de a cădea ca un castel din nisip, în fața farmecului Nicoletei. Concurentul s-a găsit din nou în ipostaze intime cu frumoasa ispită.

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 7. Costas susține sus și tare că relația lui cu Geanina nu este în pericol, dar afirmația lui pare pe cale de a cădea ca un castel din nisip, în fața farmecului Nicoletei. Concurentul s-a găsit din nou în ipostaze intime cu frumoasa ispită.

Pentru zecile de minute în care în seara precedentă Costas a primit cu plăcere mângâierile și gesturile tandre făcute de ispita Nicoleta, într-un resort în care toată lumea i-a lăsat să se bucure de intimitate, bărbatul a simțit nevoi să se justifice: „Îmi place ca prietenă, ca amică, gen”.

Fie punând apropierea de ispita Nicoleta pe seama unui nevinovat sentiment de amiciție, fie pe seama singurătății simțite în resort sau pe seama dorului de iubită, Costas a ținut să afirme că relația lui cu Geanina nu este în pericol.

Argumentul lui Costas este simplu – Geanina este obedientă, „cumpără mâncare” pentru el, chiar și „la ora 8.00”, dacă el îi spune că îi este foame.

Însă, imediat ce apare ispita Nicoleta în preajma lui, adevărul pare să fie altul. Costas a primit-o pe Nicoleta în brațele lui, pe hamac. „Nu am dormit împreună în pat, dar dormim aici. Să mă bată mama!”, a comentat el.

Ispita Nicoleta este extrem de încrezătoare că bărbatul s-a îndrăgostit de ea, explicând și de ce acesta are anumite rețineri în a recunoaște acest lucru.

„Suntem mai apropiați pe zi ce trece. Vorbim deja despre lucruri mai intime. Nu vrea să accepte (că s-a îndrăgostit, n.r.), pentru că nu vrea să fie catalogat după emisiune drept fraierul care a pus botul la ispită. El nu are certitudinea că eu voi fi cu el și după emisiune sau este totul numai aici. Cred că îi este frică de această judecată a oamenilor. Eu sunt sigură că el își dorește o relație cu mine și aici, și după, dar nu știe ce îmi doresc eu”, a spus ispita Nicoleta.

Ispita și-a propus să aibă răbdare și să-i arate lui Costas că ea este îndrăgostită de el, făcându-l să se simtă apreciat și dorit.

Nicoleta a continuat jocul seducției cu o baie în mare, alături de Costas. Cei doi au dat frâu liber unor atingeri pătimașe în mare.

Disearã, la Antena 1, un cuplu nou îşi face apariţia pe Insula Iubirii... Geanina, reacție uluitoare la imaginile cu iubitul ei și ispita Nicoleta! Radu Vâlcan: „Eu am senzația că faci mișto de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x