Antena Căutare

Cristi de la Insula Iubirii, relație de iubire interzisă: „E mult mai în vârstă decât mine, ea m-a format ca bărbat”

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii". Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii". Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

După ce a cucerit-o pe Mari în sezonul trecut, a renunțat la „Insulă” și și-a dedicat tot timpul. E recunoscut de fani pe stradă, e oprit la tot pasul pentru fotografii și a dezvăluit că așteaptă să se reîntoarcă în televiziune, într-un proiect asemănător celui din Thailanda.

„Am primit multe mesaje piperate de la fani” recunoaște ispita, însă nicio femeie nu a reușit să îl cucerească. Până la una, pe care nu o mai poate uita. Cristi a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, a avut o relație cu o femeie mult mai în vârstă decât el, care l-a format ca bărbat.

A cucerit-o greu, au avut o relație intensă, care însă s-a consumat foarte repede. Cu toate aceastea, Cristi nu o poate uita pe cea care l-a învățat totul despre relații și femei.

„Am suferit mult din dragoste și până atunci nu apreciam femeile la adevărata lor valoare. Și eu la rândul meu am făcut alte persoane să sufere, poate involuntar” a adăugat fostul iubit al lui Mari de la „Insula Iubirii”.

Totul despre povestea de dragoste cu iubita mult mai mare decât el și despre cum reușește să se mențină în formă, în interviul de mai sus.

Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe Gia: “Nu m-a surprins prea mult ce a făcut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x