Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cristi de la Insula Iubirii, relație de iubire interzisă: „E mult mai în vârstă decât mine, ea m-a format ca bărbat”

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii". Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii". Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

După ce a cucerit-o pe Mari în sezonul trecut, a renunțat la „Insulă” și și-a dedicat tot timpul. E recunoscut de fani pe stradă, e oprit la tot pasul pentru fotografii și a dezvăluit că așteaptă să se reîntoarcă în televiziune, într-un proiect asemănător celui din Thailanda.

„Am primit multe mesaje piperate de la fani” recunoaște ispita, însă nicio femeie nu a reușit să îl cucerească. Până la una, pe care nu o mai poate uita. Cristi a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, a avut o relație cu o femeie mult mai în vârstă decât el, care l-a format ca bărbat.

A cucerit-o greu, au avut o relație intensă, care însă s-a consumat foarte repede. Cu toate aceastea, Cristi nu o poate uita pe cea care l-a învățat totul despre relații și femei.

„Am suferit mult din dragoste și până atunci nu apreciam femeile la adevărata lor valoare. Și eu la rândul meu am făcut alte persoane să sufere, poate involuntar” a adăugat fostul iubit al lui Mari de la „Insula Iubirii”.

Totul despre povestea de dragoste cu iubita mult mai mare decât el și despre cum reușește să se mențină în formă, în interviul de mai sus.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video