Căutare Live

Cum a decurs prima întâlnire dintre Costas și ispita Nicoleta! Iubitul Geaninei și-a ieșit din minți: ”Crezi că sunt fraieric?”

Costas, iubitul Geaninei, și-a exprimat fără jenă admirația pentru Nicoleta, ispita care va încerca să-l cucerească, iar acum aceștia au avut parte de prima întâlnire. 

Costas, iubitul Geaninei, și-a exprimat fără jenă admirația pentru Nicoleta, ispita care va încerca să-l cucerească, iar acum, în episodul al treilea al emisiunii Insula Iubirii, din 6 mai 2019, aceștia au avut parte de prima întâlnire.

Costas și Nicoleta au mers la prima întâlnire. Dacă mai întâi au stat la povești și au încercat să se cunoască mai bine, ulterior, ei doi au mers la un date.

”Îmi place mai mult să fiu abordat, decât să mă refuze”, a mărturisit Costas înainte de a pleca în Thailanda, iar dorința i s-a îndeplinit pentru că acum petrece timp cu Nicoleta, femeia pe care o admiră foarte mult.

”Tu ai impresia că sunt vreun fraieric?”, a întrebat-o Costas pe Nicoleta atunci când i-a reproșat că fuge de ea.

”O să insist foarte mult, ca să-și dea seama singur și să vin el. Pune un zid între noi, dar nu e atât de puternic.”, a spus Nicoleta.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Situație nemaiîntâlnită la Insula Iubirii! Costas a refuzat să doarmnă în același pat cu Nicoleta: ”Nu poți să faci asta...
Ultimele știri