Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Cum a decurs prima întâlnire dintre Costas și ispita Nicoleta! Iubitul Geaninei și-a ieșit din minți: ”Crezi că sunt fraieric?”

 

Costas, iubitul Geaninei, și-a exprimat fără jenă admirația pentru Nicoleta, ispita care va încerca să-l cucerească, iar acum, în episodul al treilea al emisiunii Insula Iubirii, din 6 mai 2019, aceștia au avut parte de prima întâlnire. 

Costas și Nicoleta au mers la prima întâlnire. Dacă mai întâi au stat la povești și au încercat să se cunoască mai bine, ulterior, ei doi au mers la un date. 

”Îmi place mai mult să fiu abordat, decât să mă refuze”, a mărturisit Costas înainte de a pleca în Thailanda, iar dorința i s-a îndeplinit pentru că acum petrece timp cu Nicoleta, femeia pe care o admiră foarte mult.

”Tu ai impresia că sunt vreun fraieric?”, a întrebat-o Costas pe Nicoleta atunci când i-a reproșat că fuge de ea. 

”O să insist foarte mult, ca să-și dea seama singur și să vin el. Pune un zid între noi, dar nu e atât de puternic.”, a spus Nicoleta. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI