Antena Căutare

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

După ce a renunțat la proiectul "Insula Iubirii", viața Nicoletei Dragne s-a schimbat complet. Vedeta muncește din greu pentru a-și crește afacerile, dar nu-și neglijează nici viața personală.

Recent, ea a devenit mamă, lucru pe care și-l dorea foarte mult. Tatăl copilului este nimeni altul decât fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, pe care blondina l-a cunoscut în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1. Timișoreanul a participat în calitate de ispită, însă nu a rezistat mult timp în cadrul show-ului.

Acolo s-au și cunoscut, însă pare că Thailanda nu le-a priit și au rămas amici vreme de trei ani. Totul s-a schimbat când Bruno, venit în vizită în București, a invitat-o în oraș. Atunci, s-au privit cu alți ochi și au decis să rămână împreună.

La scurt timp, au aflat că vor deveni părinți. Vestea i-a bucurat enorm, mai ales că Nicoleta credea că nu poate avea copii din cauza unor probleme medicale. Și, deși a avut o sarcină dificilă, nașterea a fost o experiență ușoară pentru ea.

Iată cum arată micuțul Vladimir:

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x