Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Insula Iubirii

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

După ce a renunțat la proiectul "Insula Iubirii", viața Nicoletei Dragne s-a schimbat complet. Vedeta muncește din greu pentru a-și crește afacerile, dar nu-și neglijează nici viața personală.

Recent, ea a devenit mamă, lucru pe care și-l dorea foarte mult. Tatăl copilului este nimeni altul decât fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, pe care blondina l-a cunoscut în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1. Timișoreanul a participat în calitate de ispită, însă nu a rezistat mult timp în cadrul show-ului.

Acolo s-au și cunoscut, însă pare că Thailanda nu le-a priit și au rămas amici vreme de trei ani. Totul s-a schimbat când Bruno, venit în vizită în București, a invitat-o în oraș. Atunci, s-au privit cu alți ochi și au decis să rămână împreună.

La scurt timp, au aflat că vor deveni părinți. Vestea i-a bucurat enorm, mai ales că Nicoleta credea că nu poate avea copii din cauza unor probleme medicale. Și, deși a avut o sarcină dificilă, nașterea a fost o experiență ușoară pentru ea.

Iată cum arată micuțul Vladimir:

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video