Antena Căutare

Cum arată Bianca Giurcă nemachiată. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu s-a ferit deloc. Fanii au reacționat rapid

Bianca Giurcă nu s-a ferit să demonstreze tuturor cum arată ea nemachiată. Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au reacționat imediat.

colaj foto cu bianca giurca si poza cu bianca giurca si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat un InstaStory cu ea nemachiată | Antena 1

Bianca Giurcă a venit la Insula Iubirii sezonul 7 împreună cu Marius Moise pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. După 21 de zile petrecute în Thailanda, concurenta va sta față în față cu partenerul ei, la ultimul bonfire.

De-a lungul sezonului 7 mulți au admirat-o pe tânără pentru modul în care arată. Recent, aceasta a făcut un InstaStory în care apare nemachiată.

Cum arată Bianca Giurcă nemachiată. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu s-a ascuns

Bianca Giurcă este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii sezonul 7 și tânăra a reușit să câștige numeroși admiratori și urmăritori pe Instagram.

Citește și: Alin Simoiu a făcut o dezvăluire neașteptată după bonfire. Ce i-a zis lui Ahmad Daas despre Bianca Giurcă

Cinci cupluri au venit în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire și pentru a descoperi dacă pot face față ispitelor, printre ei fiind și Bianca Giurcă și Marius Moise.

La un moment dat, acesta din urmă a decis să încheie relația și să se apropie mai mult de ispita Oana Monea, în timp ce ea a început să petreacă mai mult timp în compania lui Alin Simoiu.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Alin Simoiu și Marius Moise au stat de vorbă la bonfire. Ce a dezvăluit Oana Monea pentru Bianca

Cei doi foști iubiți urmează să se confrunte la ultima ceremonie a focului, în ediția ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1.

Între timp, concurenta și-a surprins din plin urmăritorii atunci când a publicat la InstaStory o imagine cu ea în dormitor. Îmbrăcată într-un top scurt și decoltat, ce îi lasă formele la vedere, Bianca Giurcă a demonstrat cum arată nemachiată. Reacțiile nu au întârziat să apară și mulți au fost de părere că arată foarte bine.

captura instagram cu bianca giurca

Bianca Giurcă într-un InstaStory

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o fotografie rară de pe vremea când era brunetă. Cât de schimbată e... Ce făceau ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7 dimineața, când concurentele dormeau. Cum a fost filmat Bogdan Stăruia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x