Antena Căutare

Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta s-a pozat alături de ele

Bianca Giurcă este una dintre concurentele care a decis să participe, alături de iubitul ei, Marius Moise, la Insula Iubirii sezonul 7. Urmăritorii săi au rămas surprinși să descopere că aceasta are surori și au dorit să afle imediat dacă îi moștenesc frumusețea. Iată cum arată împreună!

Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta s-a pozat alături de ele Galerie
Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta s-a pozat alături de ele | Antena 1

Bianca Giurcă a reușit, încă de la prima întâlnire cu ispitele, să atragă atenția cu formele sale de invidiat. Însă, puțini sunt cei care știu că aceasta mai are încă două surori, mai ales că nici nu s-a afișat alături de ele până acum.

Totuși, în urmă cu puțin timp, concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 7, a împărtășit comunității sale o fotografie specială cu rudele sale. Iată cum arată acestea, dar și cât de bine seamănă cu ea!

Citește și: Cum arăta Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 3 ani. Puțini au recunoscut-o

Cum arată surorile Biancăi Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7

Bianca Giurcă a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, o fotografie rară în care apare alături de surorile sale. În postarea pe care a făcut-o pe internet, concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 7, a menționat faptul că ea ar fi sora cea mare:

„A făcut mami numai fete și din păcate eu sunt cea mai mare.”, a scris iubita lui Marius Moise la postarea pe care a făcut-o pe contul personal de Instagram.

În imaginea urcată pe contul său de Instagram, Bianca Giurcă a ales să poarte un costum în carouri, alb-negru, extrem de sexy și o pereche de cizme lungi, până la genunchi, care i-au pus în evidență trupul pe care fanii emisiunii Insula Iubirii l-au putut admira și la televizor.

Citește și: Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Bianca Giurcă a plâns după primul bonfire. Ce gest a făcut Marius Moise față de Oana Monea

Cine sunt Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce diferență de vârstă există între ei

Bianca Giurcă are în prezent 25 de ani și Marius Moise 35. Cei doi se tatonau încă de când ea avea 15 ani și el 25, dar apoi tânărul s-a căsătorit și a făcut un copil. Când căsnicia s-a destrămat, bărbatul a început o relație cu Bianca.

În prezent, cei doi locuiesc în casa lui și spun că sunt fericiți împreună, considerându-se deja soț și soție. Totuși, deși este cu 10 ani mai tânără decât el, Bianca Giurcă își dorește să devină soția lui și în acte, așa că pe lângă faptul că este creatoare de conținut, ea arată că este gospodină: calcă, gătește, face curățenie.

Totuși, Marius Moise, având deja experiența unei căsnicii eșuate, nu se grăbește să facă acest pas din nou și spune că nu consideră că a venit momentul pentru a se recăsători, de teamă să nu facă o greșeală.

Deși sunt foarte fericiți împreună și se comportă unul cu celălalt ca și când ar fi soț și soție, Bianca își dorește totuși să facă următorul pas și să spună „da” și în fața ofițerului de stare civilă”. Marius, în schimb, nu consideră că e momentul potrivit.

Cei doi au decis să vină la emisiunea Insula Iubirii sezonul 7 ca să vadă dacă sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să devină oficial parteneri.

Ce bolid de lux conduce Daria Cuflic la doar 25 de ani. Ispita de la Insula Iubirii duce o viață lipsită de griji... În premieră la Insula Iubirii, flacăra ispitei s-a aprins la doar 4 zile de când au ajuns pe insulă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x