Antena Căutare

Cum s-au distrat fetele la vilă alături de ispitele masculine în sezonul 7 Insula Iubirii. Ce imagini au surprins camerele

Concurentele din sezonul 7 Insula Iubirii și ispitele masculine s-au distrat de minune la vilă. Aceștia au avut parte de o petrecere cu mult soare și spumă, unde au savurat in plin un pahar de vin Wine Crime.

Colaj cu Alin Simoiu și Bianca Giurcă alături de colegii lor la piscină în spumă, savurând un pahar de wine crime Galerie
Concurentele din sezonul 7 Insula Iubirii și ispitele masculine s-au distrat de minune la vilă | Antena 1

Sezonul 7 Insula Iubirii a venit cu o mulțime de surprize și situații neașteptate pentru cele cinci cupluri care au venit în Thailanda să își testeze relația. Ispitele feminine și masculine au avut grijă ca celor 10 concurenți să nu le lipsească nimic în cele 21 de zile departe de casă.

Așadar, distracția a fost în toi la vila fetelor în ediția de pe 18 august 2023, când au avut parte de o surpriză cu multă spumă. Claudia Florescu, Ema Oprișan, Bianca Giurcă și Ana Maria Măriuță s-au apropiat și mai mult de ispite la petrecere.

Citește și: Ce i-a zis Marius Moise ispitei Oana Monea și ce a făcut când credea că nu se filmează, la Insula Iubirii sezonul 7

Concurentele au îmbrăcat costumele de baie, iar mai apoi au făcut un show de zile mari la piscină. Au sărit în apă, s-au bucurat de moment și de muzică, dar și de experiența pe care o trăiesc fără partenerii lor.

Cum s-au răsfăța fetele și ispitele masculine la petrecerea cu spumă din sezonul 7 Insula Iubirii

Fetele și ispitele masculine au avut parte de o vară perfectă pe Insula Iubirii cu vinul Wine Crime. Aceștia au savurat fiecare clipă petrecută în Thailanda, dar și fiecare pahar de vin din aventura vieții lor.

În ediția de pe 18 august 2023, aceștia s-au răcorit sub soarele arzător cu o baie în piscină. De asemenea, concurentele și ispitele nu au uitat de momentele de răsfăț de pe insulă. Așadar, au desfăcut o sticlă de vin rosé Wine Crime.

Petrcerea de la vila fetelor a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Spuma, muzica bună și contextul au făcut ca participantele să se apropie și mai mult de băieții cu care au stat la Insula Iubirii sezonul 3 săptămâni.

Citește și: Ce s-a întâmplat când Marius Budin a fost la date cu ispita Deni Mariș. Ce au surprins camerele, la Insula Iubirii sezonul 7

Atingerile neașteptate din piscină au luat prin surprindere publicului. Ema Oprișan a reușit să lege o conexiune mult mai puternică cu Romeo Vasiloni, în timp ce Bianca Giurcă a avut mici tachinări cu Alin Simoiu.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot AICI poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele. Ele vor fi disponibile după Finala reality show-ului, care a avut loc pe 27 august 2023.

Răzvan Kovacs și-a explicat comportamentul de la Insula Iubirii sezonul 7! Ce a spus despre părinții săi... Ce au făcut Claudia Florescu și Ema Oprișan în piscina cu spumă, la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x