Antena Căutare

De ce nu a fost Bianca Giurcă la cununia Emei și a lui Răzvan Kovacs. Dezvăluirile dureroase făcute publice abia acum

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7, a dat cărțile pe față și a explicat care este motivul pentru care nu a mai ajuns la cununia foștilor concurenți. Tânăra a spus totul, cu tristețe în privire.

colaj foto bianca giurca si ema oprisan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
De ce nu a fost Bianca Giurcă la cununia Emei și a lui Răzvan Kovacs. Dezvăluirile dureroase făcute publice abia acum | Antena 1

Atât pe Insulă, cât și după întoarcerea în țară, concurentele de la Insula Iubirii, sezonul 7, au dezvăluit că se înțeleg foarte bine și au rămas prietene. Cu toate acestea, în imaginile de la cununia civilă a Emei și a lui Răzvan Kovacs, internauții au observat că marii absenții au fost Bianca Giurcă și Marius Moise.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă, schimbare surprinzătoare de look. La ce intervenție la nivelul feței a apelat

Care este motivul pentru care Bianca Giurcă nu a participat la cununia Emei și a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7

Astfel, în timpul celui mai recent live de pe TikTok făcut de Bianca, aceasta le-a răspuns curioșilor. Întrebată de ce nu a participat la nunta Emei și a lui Răzvan Kovacs, ea a vorbit deshis despre acest subiect.

Pentru început a ținut să specifice că a fost o petrecere în care cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 7 au anunțat și sexul bebeșului, pe lângă faptul că cei doi s-au cununat civil.

Ea a mai mărturisit că atât ea cât și Marius Moise au fost invitați, dar nu au mai reușit să ajungă. De asemenea, a explicat că în acel moment ei formau încă un cuplu și ea locuia la el, în județul Ialomița. Cu toate acestea, înainte de a pleca spre petrecere s-au certat și din acest motiv nu a mai reușit să ajungă niciunul dintre ei.

Citește și:

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Medana de la Insula Iubirii sezonul 2 a născut cel de-al doilea copil. Imagini emoționante cu bebelușul...Ce mai face și cât de schimbată este acum Elena Stroe de la Insula Iubirii. Cum arată în prezent fosta iubită a lui Sash...

Ce mai face și cum arată Cerasela Iacob de la Insula Iubirii, sezonul 6. Femeia își caută jumătatea într-o altă emisiune... Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cum se înțeleg Daria Cuflic și Ema Oprișan, după experiența din Thailanda. Ce a s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x