Antena Căutare

Bogdan de la ”Insula Iubirii” a rupt tăcerea! Adevăratul motiv pentru care el și Hannelore nu au anulat nunta: ”S-a rupt abia când...”

Relația dintre Bogdan și Hannelore, foști concurenți de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, una controversată, iar cei doi continuă să facă furori printre internauți. 

Relația dintre Bogdan și Hannelore, foști concurenți de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, una controversată, iar cei doi continuă să facă furori printre internauți.

În cadrul emisiunii de la Antena 1 s-a văzut că relația lor ”scârțâia”, iar mulți s-au întrebat de ce nu au anulat nunta. Ei bine, Bogdan a rupt tăcerea în direct, la TV și a dezvăluit de ce au decis să se căsătorească, în ciuda faptului că lucrurile nu mai mergeau între ei.

Bogdan și Hannelore, față-n față cu ispita Maria și Andi

Ei bine, se pare că cei doi au dorit să meargă înainte cu nunta, pentru că au dorit să-și mai acorde o șansă.

Hannelore a recunoscut că a "comis-o" cu ispita Andy!

„Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea”, a spus Bogdan la Antena Stars.

Hannelore l-a căutat pe Răul, după încheierea filmărilor

La asta nu se aștepta nimeni! Cu cine s-a afișat Hannelore după despărțirea de Bogdan! Fosta concurentă de la ”Insula Iu... Fostul iubit al lui Cati a comis-o din nou! Răzvan de la ”Insula Iubirii” s-a despărțit de iubită pe Facebook, printr-un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x