Căutare Live

De ziua ei, Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a făcut anunțul! Fani, emoționați până la lacrimi!

De ziua ei, Medana, fostă concurentă la "Temptation Island- Insula Iubirii", a dat o veste care i-a bucurat pe toţi cei care îi urmăresc activitatea pe Facebook.

De ziua ei, Medana, fostă concurentă la "Temptation Island- Insula Iubirii", a dat o veste care i-a bucurat pe toţi cei care îi urmăresc activitatea pe o rețea de socializare. Soția lui Robert e mai frumoasă ca oricând, iar singurul gând ispititor e ziua în care îți va ține micuțul în brațe.

Se pare că marele moment este foarte aproape, iar Medana se pregăteşte să devină mămică. Așa cum era normal,de ziua ei de naştere, foarte mulţi români i-au scris mesaje cu urări. "La mulţi ani! Mai ai până ţii bebele în braţe?", i-a scris cineva.

"Câteva zile", a fost răspunsul Medanei, semn că în curând vom primi vestea cea mare.

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlca,n ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil, scrie Spy News. S-au întors apoi la Alba-Iulia, s-au căsătorit și au decis că dragostea lor merită trăită intens clipă de clipă, în ciuda tuturor greutăților și a momentelor de rătăcire.

Alin e istorie! Alice a uitat definitiv de bărbatul care i-a frânt inima la „Insula iubirii”. Iată cu cine s-a fotografi... Medana de la „Insula iubirii” este gata să devină mămică: „Mai am câteva zile!”...
Ultimele știri