Antena Căutare

Deea de la "Insula iubirii" a ajuns la X Factor! Bruneta pregăteşte o surpriză pentru toată lumea

După plecarea de pe "Insula iubirii", Deea a decis să se concentreze asupra carierei sale şi vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din România.

După plecarea de pe "Insula iubirii", Deea a decis să se concentreze asupra carierei sale şi vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din România.

Deea este foarte pasionată de muzică şi se poate lăua cu o voce specială. Aceasta i-a uimit pe producătorii emisiunii "Temptation Island - Insula iubirii" încă din timpul castingului, când a fredonat câteva versuri din celebra melodie "The Heart Wants What It Wants", a Selenei Gomez.

În timpul liber, bruneta face cover-uri pentru cele mai apreciate melodii lansate în ultima perioadă.

Zilele acestea, au loc audiţiile X Factor România în Bucureşti, la Teatrul de Operetă "Ion Dacian". VEZI AICI mai multe detalii!

Pentru că nu putea rata o ocazie unică, Deea s-a pregătit foarte bine şi s-a prezentat în faţa celor trei juraţi, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

Cum s-a descurcat Deea vom vedea în toamnă, la Antena 1, în noul sezon X Factor!

Deea, alături de o prietenă, la preselecţiile X Factor din Bucureşti

Ce s-a întâmplat cu cele cinci cupluri după ce au părăsit "Insula iubirii"! Cine şi-a spus "adio" şi... Primele declaraţii ale Deei de la "Insula Iubirii": Ce spune despre show-ul care i-a schimbat viaţa radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x