Antena Căutare

Denisa, hotărâtă să se răzbune după ce Andi a refuzat să fie cu ea la Insula Iubirii: ”Nu-mi place să fiu respinsă!”

Relația de prietenie dintre Geanina și Denisa a fost distrusă de Andi, iar acum concurenta de la Insula Iubirii s-a arătat deranjată de comportamentul acesteia.

Relația de prietenie dintre Geanina și Denisa a fost distrusă de Andi, iar acum concurenta de la Insula Iubirii s-a arătat deranjată de comportamentul acesteia.

În timp ce concurenții se bucurau din plin de momentele petrecute la piscină, Denisa era singura persoană supărată, ea fiind deranjată de un gest făcut de Geanina. Tocmai de aceea, ea a decis să înceapă un nou capitol pe insulă și anume: răzbunarea.

Astfel, în cadrul unei discuții cu Teodora, ea mărturisește că nu-i place să place deloc ce s-a întâmplat cu Andi.

”Nu-mi place să fiu respinsă.”, a conchis Denisa, în urma discuției purtate cu Teodora.

”A deranjat-o, evident, dar nu avea nicio șansă. Andi a ales. Nu are cum să stea călare pe el ”Ia-mă pe mine, ia-mă pe mine.”, a comentat Teodora.

Diana și George, cuplul câștigător de la Insula Iubirii! Ei vor merge într-o vacanță în Bangkok... Se formează un cuplu?! Diana de la Insula Iubirii, hotărâtă să o ia de la capăt: ”Sunt dispusă să risc cu George!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x