Antena Căutare

Denisa și Geanina de la Insula Iubirii, la cuțite din cauza lui Andi: ”Văd pe fața ta că ești supărată!”

Cel mai nou episod al emisiunii Insula Iubirii aduce în atenția telespectatorilor rivalitatea dintre Denisa și Geanina, cele două concurente care s-au sărutat cu Andi. 

Cel mai nou episod al emisiunii Insula Iubirii aduce în atenția telespectatorilor rivalitatea dintre Denisa și Geanina, cele două concurente care s-au sărutat cu Andi.

Înainte de a lua parte la concursul ce pune la bătaie o escapadă în Bangkok, Geanina și Denisa au avut un schimb de replici.

Dacă inițial au fost unite de trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

”Ești supărată pe mine?”, a întrebat-o Geanina pe Denisa, spunând că are această impresie din cauza mimicii ei.

Denisa, însă, a negat vehement vreo supărare: ”Dar tu ești supărată pe mine? Te poți atașa de o persoană doar vorbind. Da, ai chestia aia, dar o ai pe moment. Nu sunt îndrăgostită.”, a mai spus Denisa.

Andi, șocat de comportamentul Denisei de la Insula Iubirii: ”E de nerecunoscut! A devenit o femeie vulgară!”... Diana și George, cuplul câștigător de la Insula Iubirii! Ei vor merge într-o vacanță în Bangkok...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x