Antena Căutare

Despărțirea de ispite și întâlnirea cu foștii parteneri vor aduce momente dramatice pe „Insula iubirii”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie de final. Telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți de la ora 20:30 și duminică de la ora 20:00 cum se termină aventurile cuplurilor în Thailanda și, de asemenea ce s-a întâmplat cu protagoniștii poveștilor de iubire de pe insulă, după ce s-au întors în țară.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie de final. Telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți de la ora 20:30 și duminică de la ora 20:00 cum se termină aventurile cuplurilor în Thailanda și, de asemenea ce s-a întâmplat cu protagoniștii poveștilor de iubire de pe insulă, după ce s-au întors în țară.

Episoadele de luni și marți vor sta sub semnul despărțirilor și al întâlnirilor dramatice. Pe insula băieților, Aurel va complota cu ceilalți colegi și vor pleca cu toții în oraș să cumpere flori pentru ispite. Însă, la întoarcere, tocmai el va avea o surpriză care îl va întrista. Cu această ocazie, Cătălin vorbește despre Nicoleta, ispita, declarând cât de îndrăgostit este de ea și încercând să își dea seama cum să îi explice lui Nico ce se întâmplă cu el, atunci când se vor întâlni.

Momentul în care bărbații se vor despărți de ispite va fi unul foarte emoționant pentru ei, deși niciunul nu ar fi crezut la început că va fi atât de greu și că această separare va aduce și lacrimi. După această despărțire va urma pentru ei o întâlnire dificilă: cea cu partenerele alături de care au sosit în Thailanda. Pe lângă ceremoniile focului, unde se vor întâlni și vor viziona împreună materiale cu ce au făcut pe insulă, fiecare cuplu va mai petrece 24 de ore împreună înainte de a pleca în România.

Pentru prima dată, pe ambele resorturi este aceeași atmosferă: de tristețe. Nici fetelor nu le va fi ușor să le spună „la revedere” bărbaților alături de care au trăit clipe intense în Thailanda. Diana va fi îngrijorată de lipsa momentelor intime cu Andy, iar Bianca își face planul pentru când va ajunge în țară și îl va părăsi pe Liviu, declarând în același timp că își asumă tot ce s-a întâmplat între ea și Sorin. Nico așteaptă întâlnirea cu Cătălin, iar Alexandra va primi un cadou de la Raul.

În episodul de luni, 7 august, se vor întâlni față în față la ceremoniile focului Aurel cu Alexandra și Cătălin cu Nicoleta. Cum vor discuta aceste cupluri despre deciziile pe insulă, despre îndrăgostirea lor de ispite și despre planurile de viitor, telespectatorii vor afla luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ziua de marți, 8 august, îi va pune în fața adevărului din relațiile lor pe Bianca și Liviu, dar și pe Ben cu Diana. Pentru prima dată, ei vor urmări împreună materiale cu ce au făcut și au declarat pe insulă și se vor confrunta cu consecințele acțiunilor lor.

Cum vor pleca de pe „Insula iubirii” și ce au să își spună, acum, la final, fanii emisiunii vor vedea de la ora 20:30, în penultimul episod.

Ultimul episod, care va fi difuzat duminică, pe 13 august, de la ora 20:00 va urmări cum conviețuiesc cuplurile reunite încă 24h pe insulă și cum vor arăta întâlnirile cu ei trei luni mai târziu și în prezent. Însă, înainte de toate, telespectatorii Antena 1 vor avea parte acum și de o surpriză de proporții și o ceremonie a focului explozivă ce va scoate la iveală alte detalii în cazul unor protagoniști din acest sezon „Temptation Island – Insula iubirii”.

Nu l-ai fi recunoscut în veci! Aşa arăta trădătorul Cătălin de la Insula Iubirii înainte să devină celebru!... Diana de la "Insula Iubirii" a "anunţat" următoarea ISPITĂ MASCULINĂ: "Cine se înscrie?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x