Antena Căutare

Dezvăluiri despre noul sezon de „Insula Iubirii”! Radu Vâlcan: ”Cuplurile s-au dezlănţuit în faţa camerelor”

Începe cel de-al treilea sezon al reality show-ului "Insula Iubirii", iar Radu Vâlcan, împreună cu toată echipa, a început deja filmările. 

Începe cel de-al treilea sezon al reality show-ului "Insula Iubirii". Radu Vâlcan, împreună cu toată echipa, s-au întors din Thailanda, acolo unde s-a filmat emisiunea.

A fost o lună de emoţii, surprize şi situaţii-limită, atât pentru cele cinci cupluri care au vrut să-şi testeze încrederea în Thailanda, cât şi pentru echipa de producţie. Radu Vâlcan s-a arătat încă şocat de modul în care s-au derulat lucrurile între concurenţi şi ispitele lor.

Radu are, însă, un mare regret. Timpul pe care îl petrece departe de familia sa! ”Cel mai frumos cadou este prezenţa lui Alexandru în viaţa noastră. Evident că mă gândeam că va veni şi acest moment, a venit exact la momentul potrviti. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea a avut un scop. Si Acum mă simt un bărbat împlinit", a spus Radu la "Răi Da Buni" de la Antena Stars.

"A fost îngrozitor fără Alexandru acolo. După filmări, pur şi simplu cădeam. Îmi doream ca în momentele alea să fiu acasă, să fiu cu ei. Revederea a fost şi mai frumoasă, a mai spus Radu Vâlcan.

Recent întors din Thailanda, Radu Vâlcan a avut parte de ziua lui de o petrecere surpriză organizată de soția sa... Nu o să crezi că este vorba despre aceeaşi persoană! Alina de la "Insula Iubirii", schimbare radicală de look....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x