Antena Căutare

Diana, cuvinte dure la adresa lui Ben: "Nu vreau să-l mai văd, pentru mine e mort. Pentru mine este un nimic, o mizerie"

Diana nu vrea să audă de Ben, iubitul ei pentru că a dezamăgit-o. Chiar dacă a recunoscut că are amant, nu poate accepta ideea ca partenerul ei din concurs să o înșele.

Diana nu vrea să mai audă de Ben, iubitul ei, după ce a dezamăgit-o. Chiar dacă a recunoscut că are amant, nu poate accepta ideea că partenerul ei din concurs să o înșele.

"Chiar crezi că ar merita să alerg după un asemenea om. S-au întâmplat multe alte lucruri, se va vedea şi pe materialele pe care le-am discutat cu băieţii. Mi-am dat seama că nu este el buricul pământului. Pot să îmi găsesc pe altcineva mult mai bun.

Ben pentru mine este un nimic, un nimeni, o mizerie. Pentru mine este mort. Nu vreau să-l mai văd. Poţi să mă anunţi când intervine vreo ceartă între ei. Până atunci, eu vreau să stau liniştită", mărturiseşte Diana cu nonşalanţă.

Diana, dezvăluiri șocante, la Ceremonia Focului: "În viața mea a mai existat un bărbat, în timp ce eram cu Ben. Înc... După despărțirea de iubitul ei, Diana și-a petrecut noaptea în brațele ispitei Andy: "Auzi, vrei să facem o combina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x