Insula Iubirii

SEZONUL 5

Diana de la Insula Iubirii nu l-a uitat pe Ben, fostul ei iubit: ”Recunosc că mi-e dor de tine! Îmi pare rău de anumite greșeli!”

 

Diana, concurenta de la Insula Iubirii, care a venit în al cincilea sezon pentru a-și testa fidelitatea alături de Aurel, nu l-a uitat pe Ben, fostul ei partener. S-au despărțit în urmă cu mai bine de un an de zile, iar acum i-a transmis un mesaj emoționant. 

O fire vulcanică și îndrăzneață, Diana a recunoscut că nu l-a uitat pe Ben, fostul ei partener, alături de care a venit la Insula Iubirii, în sezonul al treilea. Cu ocazia zilei lui de naștere, aceasta i-a transmis un mesaj emoționant. 

Citește și: Insula Iubirii. Are glume de șantier! Aurel le-a stricat meciul de volei, apoi a lovit toate ispitele cu mingea

”Dacă ne-am despărțit eu nu am uitat de ziua ta și nu aș putea vreodată chiar dacă nu mai sunt a ta eu îți doresc tot binele din lume, pentru că îl meriți și meriți tot ce este mai bun și mai frumos, îmi doresc că sănătatea să fie prietena ta cea mai bună, umbra ta și să nu te părăsească niciodată. 

Citește și: Revedere periculoasă la Insula iubirii! Revine pasiunea dintre Diana şi ispita Andi? „Ne vedem acasă”
Mă doare să îți spun dar îmi doresc să fii fericit. Recunosc că uneori îmi este dor de ține și că îmi pare nespus de rău de anumite greșeli dar poate că așa e mai bine pentru amândoi. Te rog să ai grijă de ține. La mulți ani fericiți. My ex”, a scris ea pe contul personal de socializare, în dreptul unei fotografii făcute publice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Constantin (@diana_constantin15) on

Urmărește cum va evolua povestea dintre Diana și Aurel, noul ei iubit, în fiecare luni, de la ora 20:00, la Insula Iubirii. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI