Antena Căutare

Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină

Maria Tebieș a dezvăluit că veniturile ei provin dintr-o sursă surprinzătoare după apariția la Insula Iubirii.

Galerie
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină | Captură Instagram

Maria Tebieș a devenit cunoscută publicului român după apariția în sezonul 8 Insula Iubirii. În Thailanda, ispita a atras atenția în special prin interacțiunile sale cu Cornel, partenerul Iustinei, însă odată cu încheierea show-ului fanii emisiunii au devenit ineteresați de modul în care bruneta își câștigă veniturile.

Deși este medic rezident, Maria Tebieș recunoaște că nu asta îi umple buzunarele. Iată mai jos declarațiile ispitei!

Citește și: Video-ul în care Răzvan Kovacs apare alături de soția lui Ema și ispita Maria Tebieș. Ce a spus Răzvan despre împăcarea cu Ema

Cum își câștigă banii Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8

Articolul continuă după reclamă

Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8 a declarat că este medic rezident și că își dorește să profeseze în domeniul esteticii medicale, mai exact în dermatologie.

„Da, încă sunt medic rezident. Nu, nu postez toată viața mea online, dar vreau să aprob că nu, nu m-am lăsat de rezi, lăsând la o parte anumite zvonuri. Îmi doresc să profesez pe partea de estetică, de asta am ales dermatologie”, spunea Maria, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.

Cu toate acestea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 a recunoscut, într-un podcast recent, că nu medicina îi aduce cei mai mulți bani. Cu o oarecare reținere, Maria Tebieș a recunoscut că sursa principală de venit provine din platforma OnlyFans, unde publică conținut pentru abonații săi.

Deși spune că pozele de acolo nu sunt chiar explicite, această activitate îi asigură venituri substanțiale. Redăm mai jos declarațiile brunetei:

„Sunt tot pe influencing și am și un cont de OnlyFans. Dar nu este așa explicit cum ar crede unii, din păcate. Însă se câștigă bine și din asta (...) Nu te gândi la extreme. Cel mai bine este să te abonezi și să vezi cu ochii tăi”, a declarat ispita Maria Tebieș, citată de Cancan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă activitatea de pe OnlyFans, Maria Tebieș colaborează și cu diverse branduri prin campanii de promovare în mediul online.

Citește și: Ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a pozat într-o ipostază îndrăzneață, cu decolteul la vedere. Ce s-a observat

Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8

Volubilă, sociabilă și cu simțul umorului - așa au descoperit-o telespectatorii pe Maria Tebieș. Ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8 are 26 de ani, este medic rezident și s-a născut în Canada, iar la 17 ani a venit în România să studieze medicina.

Se declara singură de patru ani și, cu toate că iese zilnic la întâlniri, Maria Tebieș spune că perechea ei se lasă așteptată. Așadar, ispita feminină nu a exclus varianta de a pleca împreuna cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că a văzut experiența drept o oportunitate inedită de a-și pune în valoare senzualitatea, dar și farmecul aparte.

Maria Tebieș este româncă, însă s-a născut în Canada, așadar accentul româno-american a fost un alt atu cu care tânăra s-a făcut remarcată la Insula Iubirii sezonul 8.

Citește AICI articolul integral:

Daiana Prodan a povestit abia acum ce discuție a avut cu ispita Aurelian la Insula Iubirii 8. Nimeni nu știa ce s-a întâ... Schimbarea de look neașteptată la care a apelat ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii 8. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x