Antena Căutare

Domnilor, o veste tristă! Bianca, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", se mărită! „Iubitul meu este foarte sensibil!”

Domnilor, o veste tristă! Cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii" se pregăteşte de măritiş! Bomba sexy se pregătește să devină o doamnă cu acte în regulă!

Domnilor, o veste tristă! Cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii" se pregăteşte de măritiş! Bomba sexy se pregătește să devină o doamnă cu acte în regulă!

Aurel și Alexandra de la „Insula Iubirii”, din nou împreună. Au petrecut amândoi de Dragobete! S-au împăcat deja?

Bianca, una dintre cele mai controversate ispite de la "Temptation Island – Insula Iubirii", le-a închis gura cârcotaşilor și e pe cale să se mărite. Bruneta a dat mai multe detalii despre iubitul ei a ”Agenția VIP” și a ținut să sublinieze că are un iubit sensibil.

Vedeta nu a putut să stea prea departe de iubit, iar cei doi au facut pași repezi spre împăcare.

Fosta ispită de la ”Insula iubirii” a povestit la Antena Stars cum a recucerit-o iubitul ei sensibil. Bianca are 28 de ani, vine de la Oradea și a fost laprima ei apariţie la „Temptation Island” în ultimul sezon. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă si amuzantă, calități pe care le-a dezvoltat mai ales datorită mamei ei.

Diana de la ”Insula Iubirii” pe masa de operație. Medicii i-au dat o veste cutremurătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x