Antena Căutare

Domnişoarelor, el este italianul MARCO, una dintre ispitele masculine din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii"! “M-am îndrăgostit de România şi am rămas aici”

Cea mai provocatoare și imprevizibilă emisiune a verii, „Temptation Island – Insula iubirii” va începe luni, 8 mai, la Antena 1 cu noi povești a cinci cupluri care își testează fidelitatea și încrederea în Thailanda.

Cea mai provocatoare și imprevizibilă emisiune a verii, „Temptation Island – Insula iubirii” va începe luni, 8 mai, la Antena 1 cu noi povești a cinci cupluri care își testează fidelitatea și încrederea în Thailanda.

Cei șase bărbați care vor avea grijă să devină întruchiparea perfectă a fanteziilor concurentelor din acest sezon spun despre ei înșiși că sunt ispitele perfecte, mai ales că trei dintre ei au deja experiența sezonelor trecute.

Unul dintre ei este Marco. Are 38 de ani, este antreprenor și spune despre sine că este simpatic, vorbește mult și este energic.

Italianul stabilit în România devine din acest sezon ispită pentru concurentele de pe „Insula iubirii” și este convins că va trăi o experiență intensă și interesantă.

“M-am născut în Milano, însă de zece ani sunt în România. Şapte ani am locuit în Sibiu, de trei ani sunt în Bucureşti. A fost o alegere profesională. Tatăl meu avea o afacere aici, eu am venit în vacanţă, mi-a plăcut mult şi am rămas. Poporul ăsta practic m-a înfiat, m-am regăsit în tot ce am găsit în ţara asta”, a spus Marco.

Nouă ispita de la “Insula Iubirii” a vorbit şi despre ce îi place cel mai mult în ţara care l-a adoptat. “Locul meu preferat din România este Sibiul: îmi place mult oraşul, e diferit de Milano, unde e agitaţie mare. Milano se apropie mult de Bucureşti”, a mai povestit italianul.

NU RATA LUNI ŞI MARŢI, DE LA 20:30, PREMIERA NOULUI SEZON "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

Abia a născut, dar deja a pornit războiul cu tatăl fetiței ei! Bianca Roman, fosta ispită de la "Insula Iubirii&quo... MARCO, una dintre ispitele masculine din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii", despre experienţa din Thail...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x