Antena Căutare

Duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului, două ispite noi își fac apariția pe „Insula iubirii”

Duminică, două noi ispite își fac apariția pe „Insula iubirii”. Andreea Pepelia, un model de 20 de ani, și Sorin Dumitraș, un dansator pasionat de călătorii vin să testeze fidelitatea cuplurilor de la „Temptation Island – Insula iubirii”.

Duminică, două noi ispite își fac apariția pe „Insula iubirii”. Andreea Pepelia, un model de 20 de ani, și Sorin Dumitraș, un dansator pasionat de călătorii vin să testeze fidelitatea cuplurilor de la „Temptation Island – Insula iubirii”.

„Cred că unii dintre ei au venit aici să găsească un motiv concret de despărțire”, declară Andreea, care nu stă mult pe gânduri și decide că vrea să iasă la prima întâlnire cu Cristi, iubitul Deei. Și Sorin, foarte sigur pe el, spune că, de trei ani, de când este dansator, a interacționat foarte mult cu femeile, iar asta l-a ajutat să știe cum să intre pe sub pielea fiecăreia.

Sorin decide să-și testeze armele de seducție pe Loredana, alături de care petrece câteva momente senzuale și relaxante în timpul unei ședințe de masaj thailandez. „Sorin mi se pare un tip puțin mai încrezut”, va fi de părere Lori. Tot de un masaj, însă într-un mediu mult mai romantic – o cadă plină de petale de trandafiri – va avea parte Cristi, prins tot mai mult în mrejele noii ispite aterizate pe „Insula iubirii”.

Dacă Andreea și Sorin abia ajung în Thailanda, două ispite de acolo vor fi nevoite să își facă bagajele și să se întoarcă acasă. Responsabili cu eliminarea lor sunt cei pe care ar fi trebuit să îi seducă până acum.
Duminica viitoare va fi mai clar ca oricând că toată lumea are favoriți, însă femeile vor găsi o cale de a se asigura că își protejează și relația, și ispitele de care s-au apropiat cel mai mult. Care este ea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.
Nimeni nu a ştiut ASTA până acum despre Deea! Concurenta ascunde un secret surprinzător... Duminică, noi bariere sunt depășite pe „Insula iubirii”! Deea îi va face o mărturisire lui Tomi: „Vreau să îmi petrec no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x