Antena Căutare

Duminică, „Insula iubirii” e cuprinsă de neîncredere! Deea către Tomi: „Știu că eu vreau să dorm aici, cu tine”

Ediția trecută, un simplu zvon a adus lacrimi amare pentru Andreea și ceva dubii pentru Ovidiu. Ceremonia focului a lăsat urme adânci în sufletele celor care nu își cunosc partenerul, iar acum „Insula iubirii” e cuprinsă de neîncredere.

Ediția trecută, un simplu zvon a adus lacrimi amare pentru Andreea și ceva dubii pentru Ovidiu. Ceremonia focului a lăsat urme adânci în sufletele celor care nu își cunosc partenerul, iar acum „Insula iubirii” e cuprinsă de neîncredere.

Duminică, de la 20:30, în cea de-a patra ediție a reality show-ului, Liviu, Ovidiu și Cristi ies la primele întâlniri private, în timp ce partenerele lor se apropie din ce în ce mai mult de seducătoarele ispite din jurul lor. Andreea, cea care este sigură de faptul că iubitul ei este cel care s-a sărutat cu o altă femeie, este surprinsă tot mai des în preajma lui Matei. „Andreea și Matei se potrivesc foarte bine, parcă sunt din reviste amândoi”, declară Loredana. „Aș putea spune că a existat o chimie între mine și Andreea de la bun început”, dezvăluie Matei.

Tomi simte că Andreea nu este o țintă potrivită pentru el, așa că își îndreaptă atenția către Deea. „Andreea are tot felul de filme în cap. Nu are încredere în ea, în primul rând, nu are încredere în Bogdan. O să le sucesc mințile fetelor. Pentru asta am venit aici”, declară Tomi, sigur pe el. Ispita și Deea petrec din ce în ce mai mult timp împreună, profitând de orice prilej în care se pot cunoaște mai bine. Petrecerea de la piscină pare a fi un moment decisiv pentru relația lor, pentru că cei doi rămân până în zori unul lângă altul, retrași pe o canapea. „Știu că eu vreau să dorm aici, cu tine”, îi mărturisește Deea.

Ce se întâmplă de partea cealaltă a insulei, acolo unde se află iubitul ei, Cristi, telespectatorii vor afla urmărind ediția de duminică a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

„Dacă toată lumea a luat-o razna după patru zile, nu vreau să-mi imaginez ce o să fie săptămâna viitoare”, spune Loredana, care vrea să pară amuzantă, dar e clar că devine îngrijorată. „Cred că ar putea fi și aici o fată care o să cedeze”, e de părere Andreea, care este foarte uimită de schimbările de comportament ale Deei. În plus, iubita lui Bogdan pare să devină din ce în ce mai conștientă de faptul că și alți bărbați o găsesc atrăgătoare, așa că devine din ce în ce mai dezinvoltă. „Chiar îmi dau seama că... nu suntem șchioape”, îi mărturisește ea colegei sale de cameră.

Ceremonia focului dă iar totul peste cap. Radu Vâlcan vine nu doar cu o veste dureroasă, ci și cu un accesoriu intim al unei ispite feminine, care a fost găsit în camera unuia dintre bărbații intrați în acest reality show. Despre ce este vorba, duminică, de la 20:30, la „Temptation Island – Insula iubirii”.

Duminică, la "Temptation Island - Insula Iubirii", o întâlnire plină de surprize! Valentina și Ovidiu merg la ... Andreea îi stârnește interesul lui Matei: "Îmi place, deși n-am comunicat foarte mult până acum!" Oare va reuș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x