Antena Căutare

Duminică, noi bariere sunt depășite pe „Insula iubirii”! Deea îi va face o mărturisire lui Tomi: „Vreau să îmi petrec noaptea cu tine”

La finalul ediției trecute, fetele au aflat că partenerii lor se distrează foarte bine, așa că acum decid să îi întreacă. Departe de ochii lor, cu îndoiala care se strecoară tot mai mult în sufletul lor, fetele se deschid din ce în ce mai mult în fața ispitelor și deja e clar că fiecare are un favorit.

La finalul ediției trecute, fetele au aflat că partenerii lor se distrează foarte bine, așa că acum decid să îi întreacă. Departe de ochii lor, cu îndoiala care se strecoară tot mai mult în sufletul lor, fetele se deschid din ce în ce mai mult în fața ispitelor și deja e clar că fiecare are un favorit.

Deea și Tomi sunt, cu siguranță, prinși într-un joc al seducției atât de evident, încât Loredana declară deschis: „Deea noastră o să facă ravagii în seara asta!”. Și chiar va face. Duminică, de la 20:30, în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, Deea îi va face o mărturisire lui Tomi: „Vreau să îmi petrec noaptea cu tine”. La rândul lui, Tomi îi alimentează focul pasiunii și îi face o declarație din care reiese clar faptul că el o dorește foarte mult. „Te plac, nebuno! Și te vreau, știi bine chestia asta. Și nu te vreau doar pentru o seară sau doar pentru acum. Înțelegi? Și lasă-mă să-ți dovedesc, nu te mai băga în carapace, în cochilia aia a ta”, îi șoptește ispita, care continuă cu replici mult mai fierbinți. Care sunt ele, duminică, de la 20:30, la Antena 1. Din câte se pare însă, carapacea Deei este formată exclusiv de camerele de luat vederi care îi înconjoară și mai puțin de sentimentele care o leagă de iubitul ei, Cristi. Deși afirmă că nu vrea să ia o decizie pripită, Deea e tot mai atrasă de Tomi și tot mai dispusă să petreacă timp în brațele lui.


Așa cum bine observă tot Loredana, „Matei s-a apropiat foarte tare de Andreea”. La rândul lui, tânărul este ferm convins că Andreea îi pune întrebări țintite pentru a afla dacă nu cumva el ar putea fi o alternativă pentru prietenul ei, Bogdan. „Cert e că suntem interesați unul de celălalt”, afirmă Matei.


Diferențele între petrecerile desfășurate în cele două părți ale insulei sunt ca de la cer la pământ. În timp ce băieții se retrag la culcare devreme, fetele abia se pun pe petrecut, devin volubile și dispuse să cunoască bărbații care le înconjoară, părând să se simtă în largul lor fără iubiții alături de care au venit în Thailanda. Faptul că fetele fac o echipă bună iese la iveală și atunci când trebuie să decidă ce ispită va pleca acasă, pentru că găsesc o soluție ingenioasă care să le protejeze și relația, dar și ispita favorită.


Tot în ediția de duminică, două noi ispite își fac apariția pe „Insula iubirii”. Andreea Pepelia, un model de 20 de ani, și Sorin Dumitraș, un dansator pasionat de călătorii vin să testeze fidelitatea cuplurilor. „Cred că unii dintre ei au venit aici să găsească un motiv concret de despărțire”, declară Andreea, care nu stă mult pe gânduri și decide că vrea să iasă la prima întâlnire cu Cristi, iubitul Deei.

Și Sorin, foarte sigur pe el, spune că, de trei ani, de când este dansator, a interacționat foarte mult cu femeile, iar asta l-a ajutat să știe cum să intre pe sub pielea fiecăreia. Sorin decide să-și testeze armele de seducție pe Loredana, alături de care petrece câteva momente senzuale și relaxante în timpul unei ședințe de masaj thailandez. „Sorin mi se pare un tip puțin mai încrezut”, va fi de părere Lori. Tot de un masaj, însă într-un mediu mult mai romantic – o cadă plină de petale de trandafiri – va avea parte Cristi, prins tot mai mult în mrejele noii ispite aterizate pe „Insula iubirii”.

Duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului, două ispite noi își fac apariția pe „Insula iubirii”... Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Insula iubirii", detalii "picante" din relaţia cu Adela Popesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x