Antena Căutare

După ce a fost înșelată de Aurel cu ispita Maria, la televizor, Alexandra de la "Insula Iubirii" a luat o decizie neașteptată: "Te iert"

A venit încrezătoare la Insula Iubirii pentru a-şi testa relaţia, însă a plecat dezamăgită. Alexandra trecut printr-unul dintre cele mai grele momente, după ce Aurel a ales să dea uitări povestea lor de dragoste şi a înşelat-o cu ispita Maria, fără nicio remuşcare.

A venit încrezătoare la Insula Iubirii pentru a-şi testa relaţia, însă a plecat dezamăgită. Alexandra trecut printr-unul dintre cele mai grele momente, după ce Aurel a ales să dea uitări povestea lor de dragoste şi a înşelat-o cu ispita Maria, fără nicio remuşcare.

A plecat singură din competiţie şi a încercat să îşi refacă viaţa, însă, de curând, concurenţa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, luându-şi prin surprindere fanii. Rânduri par să fi fost scrise pentru Aurel:

"Te iert pentru că nu m-ai iubit şi nici nu ai încercat s-o faci. Te iert că m-ai minţit de atâtea ori şi că eu, că proastă, am crezut în cuvintele tale fără noimă. Te iert că ne-am făcut planuri şi apoi le-ai spulberat Că mi-ai reproşat defecte pe care nu le aveam...

Te iert că m-ai făcut să mă simt slabă, că m-ai făcut să mă îndoiesc de mine. Te iert pentru toate lunile pe care mi le-am petrecut plângând, nedorind să văd pe nimeni! Te iert pentru că m-ai făcut să-mi pierd încrederea în oameni şi în iubire.

Te iert că mi-ai arătat că oamenii sunt răi şi prea multă bunătate strica. Te iert pentru nenumăratele reproşuri şi bile negre. Pentru dăţile în care m-ai lăsat singură şi nu ţi-a păsat. Te iert pentru felul tău de a fi: orgolios, rece, indiferent şi încrezut!

Te iert că m-ai văzut prea bună pentru tine şi ai ales să te mulţumeşti cu mai puţin. Te înţeleg acum şi ştiu că ai avut dreptate. MEREU AM FOST PREA BUNĂ PENTRU TINE !!! Te iert că nu ai ştiut să mă păstrezi, că nu ai ştiut să mă opreşti, că m -ai rănit , că nu te-ai oprit din a-mi face rău! TE IERT DAR AVEM DRUMURI DIFERITE (☘ Găseşte-l pe al tău şi mergi mai departe☘ )", a scris Alexandra pe pagina personală.

Diana de la "Insula Iubirii", apariție bizară, pe străzile Bucureștiului. Ținuta ei i-a amuzat pe fani: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x