Antena Căutare

După ce iubitul a înșelat-o, Alice de la „Insula iubirii” rupe tăcerea și dă cărțile pe față! „Nu pot să neg asta...”

Alice, fosta concurentă din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 și-a deschis inima și a decis să facă mărturisiri incredibile!

Alice, fosta concurentă din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 și-a deschis inima și a decis să facă mărturisiri incredibile!

1. Ce a însemnat pentru tine participarea la „Temptation Island – Insula iubirii”? Ai primit răspunsurile pe care le asteptai?

Pentru mine Insula Iubirii a insemnat o experienta unica, pe care as repeat-o oricand cu mare drag. Am vizitat locuri de vis, am cunoscut oameni minunati, mi-am facut prieteni, am avut multe activitati foarte frumoase si multe dintre ele le-am facut pentru prima oara in viata, m-am cunoscut foarte bine pe mine si as putea continua sa vorbesc despre asta la nesfarsit:)) Am primit foarte multe raspunsuri, unele la care ma asteptam, altele la care nu ma asteptam, dar aveam nevoie de ele.

2. Când ai hotărât să participi la această emisiune ti-a trecut vreo secundă prin cap că lucrurile s-ar putea termina asa?

Cand m-am inscris am fost constienta de faptul ca exista sanse foarte mari ca noi sa ne despartim la final, din cauza lipsei mele de incredere in Alin. Nu ma asteptam ca lucrurile sa evolueze atat de repede la el (in niciun caz o zi!!) si nu ma asteptam ca eu sa ma indragostesc de cineva acolo.

3. Ce ți s-a părut cel mai greu pe parcursul emisiunii?

Cel mai greu mi s-a parut sa accept realitatea. Sa accept faptul ca tot ce vad si aud este real si nu este niciun “truc”. Pe moment cand vedeam imagini incercam sa caut explicatii, scuze, ca nu este ceea ce pare, dar apoi cand nu am mai putut sa fac asta si am fost pusa fata in fata cu realitatea a trebuit sa o accept…si asta a fost destul de greu pentru mine.

4. Dar celmaifrumos?

Au fost foarte multe moment frumoase si chiar nu stiu care a fost cel mai frumos, pentru ca fiecare moment trait acolo a avut ceva unic in el si tocmai asta face experienta asta atat de frumoasa. Daca chiar ar trebui sa aleg, as alege date-ul meu cu Robert, in care am fost sa vizitam tigrii, respective cand am tinut in brate puii de tigru.

5. În ce relație eși acum cu Alin? Mai sunteți împreună, v-ati despărtit? De ce?

Eu si Alin am interrupt orice legatura in urma cu o luna. Dupa ce ne-am intors in tara ne-am despartit, apoi dupa trei luni ne-am impacat. Am vrut sa ii mai dau inca o sansa, am crezut ca a invatat ceva din toata experienta asta si ca s-a schimbat. Mi-a dovedit ca nu s-a schimbat deloc si ca nu regret nimic din ce a facut sau spus acolo, asa ca am interrupt orice legatura.

6. Cum a fost să revezi emisiunea din fotoliul de acasă? Ce sentimente/trăirite-au încercat?

A fost destul de ciudat sa urmaresc emisiunea de acasa. A vazutcateva lucruri care nu stiam ca s-au intamplat si asta m-a suprins (nu in mod pozitiv). Mi-am amintit multe lucruri pe care eu le uitasem. Am fost surpinsa si de comportamentul meu, care acolo mi se parea foarte normal dar, uitandu-ma de acasa imi doream sa ma intorc si sa ma cert pe mine. Imi era foarte dor si imi doream sa fiu din nou acolo sa retraiesc acele momente.

7. Te bucuri că ai participat la Temptation Island – Insula iubirii sau îți pare rău că l-ai pierdut pe Alin?

Ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta, care mi-a adus numai lucruri bune. Nu regret ca l-am pierdut pe Alin dintr-un singur motiv; daca relatia noastra era puternica si era facut ca noi doi sa ramanem impreuna, eram si in prezent impreuna.

8. Ce-ai pierdut și ce ai câtigat în urma participării la această emisiune?

Nu am pierdut nimic, am castigat lectii de viata, experiente de vis si prieteni minunati.

9. Ai mai vorbit cu Robert după ce v-ați întors în țară? Crezi că ar putea fi ceva vreodată ceva între voi?

Nu am mai vorbit cu Robert fata in fata de cand ne-am intors in tara. Nu cred ca ar mai putea fi vreodata ceva intre noi, dar niciodata sa nu spui niciodata, deoarece viata te poate surpinde.

10.Ce-ai învățat în urma participării la această emisiune?

Am invatat ca nu poti sa controlezi sau sa schimbi pe cineva si ca oricat de mult ai iubi o persona, cateodata pur si simplu nu este de ajuns. Si am mai invatat să nu mai las frica sa imi controleze viata.

11.Ce ai învățat despre tine?

Am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa ma iubesc intai pe mine si apoi pe cei din jurul meu, ca sunt mai puternica decat credeam, ca nu mai trebuie sa fiu atat de influentabila si ca trebuie sa fiu mai hotarata in legatura cu ceea ce imi doresc.

12. Ai încuraja șii alț i oameni să participe la emisiune?

Daca au curajul sa accepte adevarul, atat despre ei, cat si despre partener, cu siguranta le-as recomanda sa participe!

13. Care sunt planurile tale de viitor?

Am hotarat sa nu imi mai fac planuri, pentru ca pana acum imi faceam planuri in legatura cu orice, si de multe ori am fost dezamagita. Asa ca iau totul ca atare si nu refuz nicio experienta, daca consider eu ca imi este favorabila, in vreun fel. Ma bucur de viata si o las sa ma surprinda.

Ispita Ramona de la „Insula iubirii” face dezvăluri neașteptate despre concurenți! Cine ar fi crezut că așa ceva e posib... Hamude, surprins într-o ipostază surprinzătoare cu una dintre ispitele sexy de la „Insula iubirii”! Ce crezi că au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x