Antena Căutare

După ce s-a despărțit de Deea, Cristi vrea să profite la maximum de timpul rămas pe insulă! Andreea, surprinsă în brațele lui

După ce Deea s-a aruncat în brațele ispitei Tomiță, Cristi e mai pornit ca niciodată să profite de timpul care i-a mai rămas pe insulă și să se bucure de compania ispitei Andreea lângă care se simte din ce în ce mai bine.

După ce Deea s-a aruncat în brațele ispitei Tomiță, Cristi e mai pornit ca niciodată să profite de timpul care i-a mai rămas pe insulă și să se bucure de compania ispitei Andreea lângă care se simte din ce în ce mai bine.

„Simt așa un sentiment de bine”, spune Cristi în filmulețul pe care Radu Vâlcan i-l prezintă Deei, duminica, 21 iunie, de la 20.30, la „Tempation Island – Insula iubirii”. „Profit. Incerc să profit de timpul rămas. Încep să se lege niște chestii între noi. E normal să fiu cel mai relaxat. E ca și cum nu aș avea pe nimeni aici pe insulă”, mai spune Cristi.

După ce a rezistat tuturor tentațiilor, Cristi nu mai e dispus să stea în afara jocului. „E normal să îți dorești anumite chestii mai ales după ce stai o săptămână singur și în jurul tău sunt femei frumoase, e normal să-ți dorești ceva, ceva anume. Până acum m-am controlat bine. Nu știu dacă voi putea să mă mai controlez, dar până acum a fost ok”, spune Cristi, decis să se bucure cât mai mult de ispitele din jurul lui.

Întrebată ce-a simțit când a văzut filmulețul în care Cristi și ispita Andreea se sărutau pătimaș, Deea răspunde: „ îți spun sincer că nu am simțit nimic! Mi-am confirmat că iubirea mea pentru el nu mai există.(...)Probabil a fost dezamăgit de mine și a simțit nevoia să își transfere emoțiile pe altă persoană”, explică Deea gesturile lui.

În ceea ce privește o posibilă relație de lungă durată cu ispita Tomiță, Deea spune: „În momentul de față cred că e prea devreme să spun lucrurile astea. Aștept să treacă timpul. Vreau să profităm de zilele astea să ne simțim bine și apoi vom vedea ce se va întâmpla.(...)Lucrurile între mine și Tomiță vor evolua exact așa cum va vrea el”, lămurește Deea.

Dacă nu știe cum va evolua relația cu Tomiță, Deea exclude din start o posibilă împăcare cu fostul iubit. „M-a pierdut înainte să venim la această emisiune”, spune Deea, sigură că sentimentele ei pentru Cristi nu mai există.

Nu mai e cale de întoarcere! Bogdan: „Îmi asum ce zic, relatia dintre noi doi s-a terminat!”... Regrete și dezamăgiri, sărutări și îmbrățișări, lacrimi și păreri de rău, toate, în ediția de duminică a emisiunii „Temp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x