Antena Căutare

După testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al Geaninei

Testul "Insula Iubirii" i-a adus în pragul despărțirii, însă Costas și Geanina au găsit rapid o cale de împăcare.

După testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al Geaninei Galerie
Geanina Obreja și Costas Elisav (sursa foto: Instagram)

Deși s-au înscris la emisiune siguri că nimic nu o să-i facă să-și spună adio, evenimentele din Thailanda le-au arătat contrariu. Geanina s-a îndrăgostit de ispita Andi, iar Costas de Nicoleta Dragne, cu care și-a asumat o relație.

Ambii susțineau că nu se mai vor, iar la bonfire-ul final au declarat că vor pleca acasă separați. Totuși, se pare că a fost vorba doar despre o pauză, care s-a dovedit de bun augur pentru că marele vis al Geaninei s-a îndeplinit.

Ea și Costas au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, iar la scurt timp a născut un băiețel de care cei doi sunt foarte mândrii.

În ultimele săptămâni, fostul concurent a publicat mai multe fotografii cu familia sa și le-a arătat prietenilor de pe Instagram cât de frumos este micuțul lor.

Iată imaginile:

După testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al GeanineiDupă testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al GeanineiDupă testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al Geaninei

Costas de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu soțul Geaninei... Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x