Antena Căutare

El este... ALEX! Află totul despre noua ispită de la "Insula Iubirii": "Sunt ca un cameleon. Pot să intru repede în orice rol"

Începând de luni, 8 mai, noul sezon "Insula Iubirii" va avea premiera. Printre ispitele masculine care vor pune paie pe foc în relaţiile concurentelor se afla şi  Alex. Are 30 de ani şi se consideră o persoană foarte îndrăzneaţă, pasională şi sociabilă. Îi place foarte mult să danseze şi crede că toate aceste calităţi îl recomandă că ispita perfectă. 

Începând de luni, 8 mai, noul sezon "Insula Iubirii" va avea premiera. Printre ispitele masculine care vor pune paie pe foc în relaţiile concurentelor se afla şi Alex. Are 30 de ani şi se consideră o persoană foarte îndrăzneaţă, pasională şi sociabilă. Îi place foarte mult să danseze şi crede că toate aceste calităţi îl recomandă că ispita perfectă.

Pentru Alex, această ipostază precum şi faptul că este pentru prima dată pe „Insula iubirii“ înseamnă o provocare şi o experienţă nouă.

Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării la emisiune?
Mi-a plăcut absolut tot. Colegii, staff-ul, peisajul, locul de filmare, absolut totul a fost minunat.

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Nu, nu mi s-a părut greu nici măcar o secundă. M-am simțit foarte relaxat, în largul meu și nu am simțit nici un fel de presiune.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?
Da, am avut câteva momente în care mi-a părut oarecum rău de unele concurente pentru că fiind acolo cu toții, 24/24 se creează o oarecare legătură, poate nu neapărat de prietenie sau iubire, ci o legătură de amiciție... Însă trebuie să fii mereu conștient care este rolul tău acolo și pentru ce ai venit.

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?
Persoana care a participat la emisiune nu este foarte diferită de cea din realitate. Eu sunt foarte adaptabil oricărei situații, sunt capabil să intru în anumite roluri, în pielea unor personaje, asemeni unui cemeleon, însă asta nu înseamnă că se întâmplă neapărat și în realitate.

5. Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?
Am învățat să îmi păstrez picioarele bine înfipte în pământ, să fiu mai relaxat și să mă bucur mai mult de timp și mai puțin de tehnologie și alte chestii superficiale.

6. Care sunt marile tale pasiuni/hobby-uri?
Marile mele pasiuni sunt scrisul(poezie, proză) și fitness-ul. Aș putea adăuga și femeile, dar sună urât.

7. Mergi la sală, faci sport?
Da, merg la sală frecvent, asta și pentru că activez în acest domeniu, fiind Personal Trainer, dar practic și alte sporturi: fotbal, alergare, tenis de câmp, etc.

8. Care este cea mai mare realizare a ta?
Hmm, sunt mai multe realizări cu care mă mândresc, însă cea mai importantă pentru mine este faptul că am reușit să fac bani din ceea ce îmi place, adică fitness-ul, faptul că am reușit să creez de la zero o emisiune de tip matinal, începând de la ideea numelui, formatului, moderarea și realizarea în totatalitate a acesteia, împreuna cu un bun prieten, în cadrul unei televiziuni locale, Tele2 Drobeta.

Marco, ispita masculină din noul sezon "Insula Iubirii", dă din casă. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor di... Arde, uite-l cum arde! Sorin de la "Insula Iubirii" şi-a schimbat look-ul iar fetele au înnebunit. Cum arată a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x