Antena Căutare

Elena e topită după Matei! "E un dulce. Îmi place mult de el"! Atingeri interzise, priviri cu subînţeles şi dorinţe arzătoare...

Reacţiile Elenei dovedesc clar o atracţie puternică faţă de o ispită: Matei. În cazul ei, trădarea pare o chestiune de ore!

Reacţiile Elenei dovedesc clar o atracţie puternică faţă de o ispită: Matei. În cazul ei, trădarea pare o chestiune de ore!

Deşi i-a promis lui Sasha că nu va calca strâmb, Elena este topită după ispita supremă. "Când am promis că nu îl voi înşela pe Sasha eram sigură că Matei nu are cum să vină aici. Mie îmi place de el. Sunt pusă în faţa faptului împlinit. E un dulce, are carisma. Dacă vrea, poate să zăpăcească orice femeie", recunoaşte concurenta.
Dar nu este singura care trebuie să lupte pentru atenţia ispitei! La rândul el, și Medanei îi este simpatic Matei, de care însă încearcă să se țină cât mai la distanță, conștientă de farmecul acestuia și de calitățile lui de cuceritor. Pentru Medana este însă mai mult decât evident faptul că Elena îl place și că nu se va da în lături de la a flirta cu el sau chiar de a merge mai departe.
Pe cine va alege Matei în cele din urmă? Rămâne de văzut!

Medana l-a şi uitat pe Robert? "Este o compatibilitate între mine şi Matei"! Imaginile care spun mai multe dec... Joaca de-a ispita! Cătălina nu ştie ce să aleagă: Alin sau Cristi?! "Îmi place să manipulez bărbaţii"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x