Antena Căutare

Elena, umilită din nou de Tomi! A legat-o de mâni şi de picioare, precum un purcel pentru cuptor

S-au iubit pasional, au avut parte de cea mai fierbinte noapte în Thailanda, dar pasiunea pare să se fi stins între timp.

S-au iubit pasional, au avut parte de cea mai fierbinte noapte în Thailanda, dar pasiunea pare să se fi stins între timp.

În locul mângâierilor și al alinturilor, Elena a fost dezmierdată cu vorbe mai puțin mieroase, iar gesturile de iubire par să nu îl caracterizeze pe Tomiță. De data asta, ispititorul cârlionțat a legat-o de mâni şi de picioare pe brunetă, precum un purcel pentru cuptor.

„Am vrut să fac o glumă!”, a explicat ispititorul Tomiță. Deși părea să nu mai treacă peste nimic, Elena pare să-i accepte orice iubitului de ocazie și din dorința de a-și păstra imaginea de iubită a cuiva în fața celorlalți.

Voi ce părere aveți? E sau nu dragoste între ei?

Domnilor polițiști, ați văzut-o în trafic? Elena de la „Insula iubirii” și-a ales cel mai tare număr de înmatriculare la... Alertă maximă la "Insula Iubirii"! Medana ajunge la spital: „Roby nu ar fi stat lângă mine patru-cinci ore!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x