Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

FOTO! Imaginile care au pus fanii emisiunii "Insula Iubirii" pe gânduri! Diana, îmbrăcată în rochie de mireasă: "S-a căsătorit?"

 
+6 click pentru
galerie

De câteva zile, pe grupurile destinate emisiunii "Insula Iubirii", au apărut imagini cu Diana îmbrăcată în rochie de mireasă şi semnând în faţa ofiţerului de stare civilă

Imaginile cu iubita lui Ben au fost făcute în 2015, când Diana se căsătorea cu un alt bărbat. Se pare că mariajul celor doi nu a ţinut prea mult, dat fiind că de un an bruneta se iubeşte cu afaceristul originar din Slovenia.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au rămas uluiţi de această informaţie dintr-un simplu motiv: vârsta concurentei - Diana are doar 21 de ani. 

NU RATA LUNI, DE LA 20:30, UN NOU EPISOD "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe