Antena Căutare

FOTO: Tomiţă, ispita de la "Insula Iubirii", a luat o decizie radicală! Ce se întâmplă cu omul care a înfierbântat-o pe Deea

A devenit cunoscut după participarea la super show-ul "Insula Iubirii", acolo unde a început o relaţie amoroasă cu Deea, una dintre concurente, iar acum şi-a şocat fanii cu o decizie radicală

A devenit cunoscut după participarea la super show-ul "Insula Iubirii", acolo unde a început o relaţie amoroasă cu Deea, una dintre concurente, iar acum şi-a şocat fanii cu o decizie radicală.

Tomiţă e gata să înceapă o nouă viaţă, departe de România şi mult mai departe de inima focoasei Deea, cu care a avut o relaţie pe parcursul filmărilor de la "Insula Iubirii".

"M-am decis şi voi pleca definitiv din România. Am primit o ofertă foarte tentantă din Indonezia, căreia îi voi da curs. În curând îmi voi face propria afacere acolo şi sper ca lucrurile să iasă bine pentru toată lumea. Voi lucra la o grădină zoologică, pe care o voi administra în lunile ce urmează", le-a spus Tomiţă celor de la Spynews.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x