Live acum
Prime Time 20:30Adela

Fanii Insula iubirii, veste bombă! O concurentă a făcut nunta în secret și se pregătește deja să nască! „Ce frumoși sunteți”

Fanii emisiunii Insula iubirii au fost puși pe jar de una dintre fotografiile recente, postate pe Instagram de către una dintre concurentele din sezonul 5! Se pare că tânăra se pregătește să nască în curând!

Poza care i-a pus pe fanii Insula iubirii pe jar

Sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii ne-a ținut cu sufletul la gură și deznodământul a fost unul cât se poate de neașteptat, mai ales în privința unora dintre concurenți. Recent am aflat faptul că Bogdan Oacea s-a logodit, iar asta nu e tot!

Una dintre concurentele din sezonul 5 a postat pe pgina sa de Instagram o fotografie cu burtica de gravidă, lucru ce arată că nu mai este mult până ce va naște!

Fanii Insula iubirii, veste bombă! O concurentă a făcut nunta în secret și se pregătește deja să nască! „Ce frumoși sunteți”

Costas și Geanina se pregătesc să devină părinți

Pentru cei care încă nu și-au dat seama despre cine este vorba, Costas și Geanina au intrat deja pe ultima sută de metri și se pregătesc să devină părinți.

Fotografia publicată recent de concurenta de la Insula iubirii îi surprinde pe cei doi într-o ipostază fericită, semn că relația lor merge bine.

În luna octombrie, cei doi au făcut nunta și Bogdan Oancea a fost unul dintre invitați.

Video