Antena Căutare

Suferință imensă pentru Georgiana de la „Insula Iubirii”! Medicii i-au dat o veste șocantă! „Problemele şi-au pus amprenta”

Georgiana, fostă concurentă la „Insula iubirii”, a pierdut o sarcină, în cea de-a cincea lună, și a suferit enorm.  

Suferință imensă pentru Georgiana de la „Insula Iubirii”! Medicii i-au dat o veste șocantă! „Problemele şi-au pus amprenta”
Georgiana, fostă concurentă la „Insula Iubirii”.

Georgiana sau Jojo de la „Insula iubirii” urma să aibă o fetiță, dar bebelușul i-a murit în pântece.

Fosta concurentă de la „Insula iubirii” se mândrea cu burtica de gravidă și aștepta cu mare nerăbdare să-și țină copilul în brațe.

„Tragedia s-a întâmplat când eram gravidă în cinci luni. Era fetiţă. Eram foarte fericită şi abia aşteptam să se întâmple minunea. Din păcate… A fost o sarcină cu probleme, iar în perioada respectivă am avut nişte necazuri, cu mama. Mi-am neglijat sănătatea, iar stresul şi problemele şi-au pus amprenta şi au condus la pierderea sarcinii”, a declarat Georgiana pentru Spynews.

Georgiana a venit la Insula iubirii alături de iubitul ei de la vremea respectivă, Cristi. Cei doi au stat doar câteva zile în Thailanda și au fost eliminați. Jojo s-a despărțit de Cristi și își găsise fericirea alături de altcineva.

Diana și Nicoleta de la „Insula Iubirii”, confruntare intensă! Au ridicat pantofii și au dat din casă! „Ea înșală mai mu... Mirela Baniaș, transformată TOTAL de intervențiile estetice! Nu mai arată deloc ca la „Insula Iubirii”! Ce a putut să îș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x