Antena Căutare

Hamude, ți s-ar sfâșia inima de durere! Loredana de la „Insula iubirii”, plânsă și tristă. Fanii: „Ce-i cu tristețea asta din ochișorii tăi rimelați???”

Loredana, una dintre fostele concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", și-a schimbat poza de profil pe Facebook. În loc de zâmbet pe buze și sclipire în ochi, frumoasa blondină pare mai tristă ca niciodată.

Loredana, una dintre fostele concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", și-a schimbat poza de profil pe Facebook. În loc de zâmbet pe buze și sclipire în ochi, frumoasa blondină pare mai tristă ca niciodată.

În Thailanda, deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin. De aici au început toate necazurile: a fost părăsită și publicul a judecat-o aspru. Fata s-a apărat spunând că relația ei cu Hamude nu mai era una fericită.

„Ce-i cu tristețea asta din ochișorii tăi rimelați???”, i-au scris fanii.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Cum perspectiva unei împăcări e aproape nulă, blondina e din ce în ce mai tristă. Oare fostul iubit a văzut-o așa?

Mai sexy ca niciodată! Deea de la „Insula iubirii” a încins internetul cu „cel mai dulce pupic”!... După ce au fost surprinși în ipostaze tandre, Ralflo o desființează pe Deea. Ce a spus artistul despre sexy ispita de la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x